Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

S tím nic nenaděláš, naše diakritika je prostě problém. Už jsem se s tím naučil žít. Ideální by bylo, kdyby ten překlad byl bez diakritiky, jinak z toho vyjdou takové hrůzy.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Včera som bol u známeho, kúpil si novú dia tak som si chcel dať preklepnúť auto lenže po nahodení VIN mu najskôr vyhodilo nejakú chybu na druhý pokus ho to pustilo ďalej, ale pri testo vaní sa dia nedokázala spojiť s ničím iným len s motorom a ESP a ABS - stalo sa to už niekomu???

Odesláno
Původně zaslal: Přema

A byla to Peugeot Planet 2000 ??????

samozrejme.

ozaj ešte jedna otázka záastrčka na dia sa nachádza v lakťovej opierke že???

Odesláno

To je hodně divné.......jasně že tam........jiná nikde stejná není....

Jaké nahodění VINU......to u 407 není vůbec potřeba......umí s tím vůbec dělat.....celé se mi to zdá divné....

[upravil dne 18-4-10 Přema]

Odesláno
Původně zaslal: pajo30

Včera som bol u známeho, kúpil si novú dia tak som si chcel dať preklepnúť auto lenže po nahodení VIN mu najskôr vyhodilo nejakú chybu na druhý pokus ho to pustilo ďalej, ale pri testo vaní sa dia nedokázala spojiť s ničím iným len s motorom a ESP a ABS - stalo sa to už niekomu???

Už jsem o tom slyšel, VIN by si to mělo načíst samo, pokud ne, tak je někde problém v komunikaci. Často bývá špatný kontakt uvnitř konektoru diagnostiky, v kabelu nebo přímo uvnitř převodníku u připojení kabelu.

Odesláno

By ses někdy divil.......pokud s tím začínáš a vůbec nemáš o tom šajnu, tak je možné všechno......píše koupil novou....tak asi začíná.......Nikdy to Vin nechce....maximálně u starších peugeotu 4místný kod ze štítku či z karoserie.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...