Strejdakopec Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 lidi prej nemá smysl čipovat auto bez turba.....je to pravda?když bych chtěl zvíšit výkon....musel bych koupit programovatelnou řj??? nebo co by se nechalo udělat...jenjse, zvědavej..v nejbližší době bych to stejně nemohl dělat [upravil dne 31/1/10 Strejdakopec] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 zvýší ti to max o 4% u zaturbenych tak 15% Citovat
s1600 Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Takovy tema se tu objevi obden.. :roll:roll Citovat
Strejdakopec Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 no to jsem právě slyšel že to není o moc....jen mě zajímá pokud by se dala úplně jiná řj tak by se možná nechalo o víc,ale to je jen taková moje představa.....má to 81 kw a udu dělat svody,sání mám,výfuk bez kat a zadní díl mám nerez řvoucí výfuk ale asi by chtělo to nechat trochu zpočítat a koupit buď přímo na tento motor nebo nechat u Pařízka udělat na zakáku....tím by se mohl základ trochu zvýšit a potom by to třeba už na nějakých 90 kw po čipu vylézt mohlo... Citovat
Strejdakopec Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 s 16 soprry ale kdo tomá v tolika tématech hledat...jsou tu témata každejch 5 minut nová Citovat
Strejdakopec Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 to sice můžu ale lezou mi tam samé hdi a to vím že jde čipnout snadno a efektivně ale kdo mi poradí u 1,8 benzínu.aby mi to vylezlo o 3 hříbata mi moc nepomůže.nečekám ani že bez turba to vyleze o 20 % ale abycch měl z 81 kw 83 není zrovna odvaz.zajímá mě jestli by nedokázala víc jiná řj třeba mi to někdo objasní Citovat
Karny Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 je tady na prodej 3.0 za slusny penize za hodne slusny penize Citovat
mayo406 Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Urcite nema zmysel cipovat benzinovy motor,ktory ma navyse este aj ovela mensi krutiaci moment ako diesel.Prave ten dost ovplyvnuje samotnu akceleraciu.Aj keby si zvysil vykon o cca 20 koni,pocitis to len vo vysokych otackach a aj to len nepatrne.Ale skor to bude mat taky efekt,ze ty vies ze je nacipovane tak si vsugerujes ze ide lepsie.A co sa tyka toho,ze chces vykuchat katalizator,tak to by som nerobil,pretoze ti zacne duniet auto vo vnutri a zvysi sa aj spotreba,ale vykon tym neovplyvnis.Ked chces vykon,preco si nekupis 3.0? Citovat
Strejdakopec Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 s tím by byly jen problémy...už teď jich mám dost...to buď celé auto ale na to zas teď nebudu mít ani náladu..sice jsem plánoval že tohle tunit nebudu a udělám to na 3 litr v létě nebo příští rok ale když už tak bych šel do coupe a to udělám možná až někdy jindy třeba za dva roky Citovat
Strejdakopec Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 katalizátor jsem vyndal na minulým autě a mělo to zajímavej zvuk ten výfuk přendám sem...na co kat....mě nějaká ekologie nezajímá na stk taky nejezdím tak o co jde jak říkám měl jsemplán že na tomhle nebudu dělat nic a pakkoupím 3,0 ale kdo by to na ty normální jízdy živil.... Citovat
Jeny Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 pokud nemáš motor po go, tak s tutima všema úpravama se možná dostaneš na výkon, když to vyjelo z linky Citovat
Qcko Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Vykasli sa na to, moja odborna rada ... 81kW je na taky motor dobrych, ak chces vacsi vykon, tak auto odlahci, 200kg dole spravi s autom divy;) Citovat
Jeny Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 200kg? To by musel uříznout kus auta:aut Citovat
Strejdakopec Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 no začnu chodit do posilky abych něco shodil a když to nepojede tak něco vyřežu tayk můžu vymlátit zadní a přední ono....bude lepší výhled a menší odpor vzduchu když bude proudit zkrz to zas byla rada....kluci já taky neřekl že to chci hned udělat...jen jsem chtělů vědět jak to s tím je....stejně tu není co řešit tak comám dělat.....nuda je tu Citovat
309GT Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Fakt to nemá cenu,navíc 90% firem co jsou tady v CZ jsou akorát vydřiduši co to ani nenačipujou,jen inkasujou peníze,tak to dělá například ABC tuning:D A i když by to nachipovali,tak to nijak nepoznáš. Jinak to že vyndáš katalizátor a dáš tam místo něj trubku,zvuk to mít bude,ale výkon to spíš ztratí než přidá Výfuková soustava je spočítaná,ten kat a třeba středovej tlumič tam není na parádu nebo jen na emise......spíš vyměnit za kvalitní rezonátor;) Citovat
SV 24 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 ale zase sem slysel,ze kdy das misto katu rezonator a pak tam nechas tlumice za tim,tak je to taky k nicemu... Rezonator urychly prutok splodin,ale tlumic to zase pribrzdi... Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 hele kluci já jsem tohle mohl opravdu pocítit na vlastní kůži...není tam ten efekt(nevímjak se mu říká) když to řve tak to jede ale oparvdu to auto se nechalo vytočit i do větších otáček když jsem měl sport výfuk bez kat a byl jen střeďák origo a šlo lépe za plynem....za to s tím origo při řazení auto necuká a navazujou na sebe rychlosti plynuleji protože podle mě origo výfuk oprti tomu co mám já brzdí spaliny a tím motor brzdí.kdyby nebylolepší rychlejší průchod spalin tak proč by se dělali laděné svody???prrostě s origo výfukem a origo filtrem je auto takový udušený.čekém zas názory které budou tvrdit opak ale nejsem debil a vím jak mi to auto jede Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.