ray.paja Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Čau, mám peugeota 307, 1.6 16V,r.v.2002. Dneska mi na parkovišti někdo nacoufal do auta:nevim. Zjistil jsem že jsou promáčknutý přední dveře u spolujezdce, nevíte náhodou kolik stojí cca. nový včetně laku? Myslíte že je lepší to dát do Peugeotu nebo to dát radši jen nějakýmu mechanikovi? A když se mění ty dveře, to Vám třeba v Peugeotu použíjí sklo , zrcátko a další blbosti z těch starých dveří? Díky za pomoc. Citovat
shark734 Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 ja by som zasiel na vrakac a zohnal dvere v rovnakej farbe Citovat
Ticcino Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Dej nějakou fotku. Třeba bude levnější oprava než hned výměna. Pokud není poškrábaný / prasklý lak, tak to jde vyrovnat. Jinak bych volil taky vrakáč jako druhou možnost. V servise to bude drahý jako svině. Střeva z původních dvěří určitě použijí, ale i tak to máš od oka 30.000. Kolegyně měla odrbanou kliku a promáčklé dveře na Audi A3. Opravu šacovali na 20.000. Já se jen smál (že se do té ceny nevejdou). Nevešli. přesně o osmdesát tisíc. Oprava stála 100. Ale šlo to přes pojišťovnu. Citovat
čakom Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 nové origo dveře vyjdou na 11900,- pokud je to 4 dv. + lak zrcatko, okno atd. se použije ze starých dveří. [upravil dne 1.2.2010 čakom] Citovat
OloZX6R Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Na vraku dveře tak za 2000,- v barvě, jinak levnější. Jenom přeházet věci a zase se jezdí. Přední dveře jsou stejný u kombi i hatchbacku. Je to práce tak na odpoledne, když to člověk nedělá denně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.