Qwer28 Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Zdravím všetkých, potreboval by som poradiť s búchaním prednej nápravy v chladnom počasí. Ako je vonku chladné počasie, tak mi začala búchať predná náprava na strane spolujazdca (ako by boli vybité čapy). Prvý krát som navštívil servis, skontrolovali prednú nápravu a povedali, že je všetko v poriadku. Keď však prišlo znova chladné počasie, buchot sa znova objavil. Tak som otvoril prednú kapotu a skontroloval som, či nie je náhodou uvolnené, ale nič som nenašiel. Kamarát mi poradil, či to nemôže byť silemblok motora, ktorý pri studenom počasí stuhne (guma). Navštívil som po druhý krát servis a hneď som im oznámil znova búchanie nápravy a povedal som im, či to nie je náhodou silemblok motora, oni povedali, že pri novom aute to je vylúčené, ale že pôjde mechanik na skúšobnú jazdu a zistí či to buchoce. Jasné, že to buchotalo. Nakoniec z neho vysvitlo, že majú reklamáciu z Francúzka, že sú vyrobené autá s dodávateľskou chybou na silembloku (na strane spolujazdca) a že tam budú dávať špeciálnu vazelínu, ktorá by mala túto chybu odstráni. Tak sa chcem spýtať, či mi môžete poradiť. 1. Máte niekto ešte taký problém ako mám ja? 2. Bude stačiť vazelína (ja si myslím, že tam dlho nevydrží), alebo bude lepšie vymeniť silemblok. Ďakujem Citovat
Mojo2 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 co takhle napsat o jakej motor se jedna, kdy bylo auto vyrobeno atd... Citovat
Qwer28 Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Je to 1.6 HDI a auto bolo vyrobené 2008 Citovat
Yantschi Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Takze by to malo byt v zaruke a ked napisali priamo z FR, ze oni spravili chybu, tak naco to riesis? Vyriesit to musia oni. Citovat
snowi78 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 tak toto robi aj mne, takze dik za info...uz sa hlasim do servisu... auto bolo tiez vyrobene v roku 2008 Citovat
Qwer28 Odesláno 12. únor 2010 Autor Odesláno 12. únor 2010 Objednali tu vazelinu ale bude to trvat až mesiac takže idem napísať list importerovi peugeotu že takto sa to nerieši.Pokial je problem a oni si ho priznavaju tak potom sa to maju snazit cim skor odstravit a nebudem to natahovat aby sa viac poskodil ten silemblok. Citovat
snowi78 Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 povedali mi to iste, objednali tu vazelinu, trvat to bude tyzden az pride... v ktorom si bol servise? ja na Ivanskej Citovat
Qwer28 Odesláno 18. únor 2010 Autor Odesláno 18. únor 2010 Ja som bol PF-ku na Lamačskej ceste, a trvá to už 3 týždne Citovat
snowi78 Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 inak myslim ze to pomoze len na nejaky cas... aby ich tieto garancne opravy nestali vela... prejde zaruka, vazelina prestane ucinkovat a ty budes platit...bohvie co ta vazeilina este napacha, ci to maju odskusane...ja tomu moc neverim, kazdy mechanik kruti hlavou nad pouzitim nejakej vazeliny Citovat
Qwer28 Odesláno 26. únor 2010 Autor Odesláno 26. únor 2010 Ja som im povedal aby to vymenili silenblok ale povedali že tam dajú najprv tú vazelinu až potom keď to bude búchať dajú nový silenblok.Podla mňa ta vazelina vôbec nepomôže !!! akurát ty to zašpiní motor. Citovat
snowi78 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 v piatok som sa vratil zo servisu, buchanie uz nie je pocut, len som zvedavy dokedy Citovat
Qwer28 Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Mne to robili dneska a povedal že o týždeň zavolá tak uvidíme. p.s. : ale už nieje chladno tak to búchať asi nebude Citovat
snowi78 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 mne to buchalo ked som presiel v malej rychlosti po nerovnej ceste, vtedy to bolo pocut najviac Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.