harik Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 r.v.92 P405 break. Má to nastavovanie svetiel. Ovládač na palubnej doske je pretočený niekde až za 0. V protismere sa dá poptoči? ale péruje(bez akékhokoľvek prejavu na svetlách) v opačnom smere je úplne tvrdý(ako by ho niečo blokovalo). Je to opravitelné alebo len zplaši? nové? Citovat
mk405 Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 tohle je asi velká bolístka peugeotů, mě taky šlape jen jeden, někdo tu myslím vytáhl ten masazný kolíček zezadu světla a cpal tam nemrznoucí směs do dstřikovače nebo brzdovku ale žádnej 100% uspěch, spíš výměna (u felícíí to taky rovnou měněj) otázka je za kolik- Citovat
snowboy Odesláno 11. září 2004 Odesláno 11. září 2004 Nedavno jsem to resil taky. Rozdelavat a plnit se moc nepovedlo Tak jsem koupil novy a bylo to za pu hodky. Original u Pazouta je asi za 2.5t, coz je dost kruta palka, Valeo u AUTOKELLY nebo ACI stoji kolem 1200. Jde sice usetrit jeste asi 300, koupi z FAcka nebo Fildy, ale to se pak musi upravovat uchyceni na svetlech i v kabine. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.