lamancha Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 pekny, ale to nasavani vpredu mi nevim proc pripomnelo Hvezdne valky, ale jinak diky. 2 Bohumil : koukas jako sova ze Sherwoodu co Citovat
destiny Odesláno 9. září 2004 Autor Odesláno 9. září 2004 Musím říct, že jsem probrousil snad půlku internetu a nikde nejsou fotky 307 v barvě Sherwood Green!!! Chtěl jsem udělat Bohumilovi radost a fakt má Bohumil asi jedinou v téhle barvě! Musíš jet Bohumile určitě zas na nějaký další sraz. Vezmu fo?ák a tu Tvou káru Ti vyblejsknu uplně ze všech stran!!! Citovat
Bohumil Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 Nenazývej mého \"Jeana\" károu, bytostně to nesnáší!!! Citovat
Bohumil Odesláno 13. září 2004 Odesláno 13. září 2004 2 \"Lamancha\" : Na oslovení je \"Jean\" trochu cimprlich. To víš, je to sebevědomý frantík, který je si vědom svých hodnot.:o 4 \"Destiny\" : Pošlu ti něco emailem, snad to z toho nějak půjde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.