vachalino Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 AHoj všici, určitě někdo máte zkušenosti s přečalouněním sedaček, chtěl bych se zeptat jentak přibližně kolik to asi tak stojí... Mám 5 dvířko, peugeot 306 díky moc... Citovat
Strejdakopec Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 tam se toho taky moc nedovíš...spočítejk si materiál,a řekni si jestli bys to někomu dělal ty za 100 na hodinu nebo míň,myslím že takových 80-100 na hodinu je vcelku reálný ale to beru podle sazby tak nějak celkově z a práci bez rozdílu na to jakou(já osobně bych pro 60,- kč na hodinu ani nevstal z postele ale za 100 a být doma to by ch do toho šel...posuď sám...zkus to míň a když se jí to bude zdát málo tak jí přidej Citovat
dolly1010 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Ono se stačí kouknout do toho vlákna a vidíš, že Sobol čalovní. Pak by mu třeba stačilo napsat SZ Nechtěl jsem psát přímo jeho jméno, abych mu náhodou nepřidělával práci - třeba na to nemá čas ani chuť. Jinak, samozřejmě hodně záleží na meteriálnu z kterýho to chceš Citovat
rootsky Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Můžu jenom doporučit, známý si u něj postupně nechal dělat celý interier a to chtěl jen nějaké dodělávky. Nevím jak je na tom při srovnání s cenou, ale já bych šel (a časem půjdu;) sem, má tam galerii prací s cenami: http://www.calounikps.com/news.php [upravil dne 30/1/10 rootsky] Citovat
Qcko Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Tak ten Pavel Šatava vie ako to chytit, nemohol som sa od jeho stranky odtrhut :mrk ... a volant + radiaca paka za 3000 do farebnej koze? Luxusne ceny...komplet interier --> sedacky, stredovy tunel, palubka, dvere do koze, 30000 ... podla mna extra vyborne ceny:cool: Citovat
Strejdakopec Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 poidle mě dost vysoko.. 30 000 je podle mě docela dost...chtěl bych vidět jak dlouho to dělal.7000 za střed sedačky je podle mě docela dost....ikdyž je pravda že je topravá kůže ale i tak si myslím že je to cena dost vysoko Citovat
peugeot09 Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Vysoce kvalitní práce=adekvátní cena. Citovat
Qcko Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 30000 za cely interier do pravej farbenej koze sa vam zda moc? To ako vazne...urobte si doma interier z kozenky sami, kolko vas to vyjde svojpomocne...cena bez prace ... a s cenou koze sa to neda ani zdaleka zrovnavat, videl som firmy kde podla zlozitosti brali okolo 6000Sk za jedny dvere.... a tu je za 30000 uplne ale uplne vsetko...tak neviem, ale vyzera to na kvalitnu pracu a mat tie prachy, urcite by mi nebolo luto za to zaplatit take peniaze;) Citovat
Strejdakopec Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 jo uznávám že je to za kůži ale upřímně i tak se mi to zdá dost vysoko...ale člověk takhle nedokáže posoudit....když nevím kolik se toho zdělalo a za jaký čas tak těžko může člověk říct jestli je to levný ale myslím když topřeženu a kůže by stála 10 000 atk pochybuju že to dělal 4 týdny protože zbylích 20 000 mě přijde adakvátní cena za práci na 1 měsíc Citovat
Sobol Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 příhodím taky něco ze své práce když tady porovnáváte cenovky..: interier, strop,dveře, sedačky, kufr, koberečky, části palubky- cenovka 15 tis.. Citovat
Strejdakopec Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 hezká práce,je to kůže nebo koženka?i ta cena by se mi líbila,ta práce viz víše je taky moc pěkná jen mi ta cena nepřišla moc reálná,co myslíš ty?? Citovat
Sobol Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 cena 30 tis za práci kterou se člověk živí je adekvátní a plně s ní souhlasím... já se tím neživím a mám to pouze jako koníčka a výpomoc kamarádům a známým v tuningu... ten bílý introš je koženka se vzorem jada, je to plastický 3d vzor, dle mého názoru na omak a na oko efektivnější než klasická kůže.. a cenovka je taky někde jinde cca 150,- /1bm... Citovat
Qcko Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Myslim ze Sobol krasne odpovedal na to ci je ta cena vysoka... v kozenke to vyslo 2x lacnejsie, v porovnani cena koza --> kozenka si preto myslim ze ceny na tej stranke su vyhodne, ked pripocitam cenu za pracnost a preciznost:super Ten biely interier vyzera pekne:potlesk Citovat
Strejdakopec Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 omlouvám se Qcko...měl jsi možná pravdu...nic méně já bych za to 30 nedal.ale chápu cenový rozdíl kůže a koženka.půjdu v létě nejspíš taky do koženky pokud mi to finance dovolí.našel jsem docela levné kusy a tapeci a přístrojovku si asi troufnu já s výpomocí matky švadleny a na sedačky asi budu muset někoho sehnat.....třeba ukecám Sobola [upravil dne 31/1/10 Strejdakopec] Citovat
Strejdakopec Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 otázka na Sobola: ta koženka se trochu podá ne??je trochu elastická,koukám na to prohloubení u dveří a nevidím žádný šef.ještě jestli můžeš tak poraď čím to lepíš??? http://www.elektroeden.cz/potah-z-umele-kuze-oranzova+dp105647/ http://www.elektroeden.cz/univerzalni-kontaktni-lepidlo-kk-1000+dp66651/ [upravil dne 31/1/10 Strejdakopec] Citovat
Qcko Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Ak ti mozem poradit ja, tak kozenka sa da uzasne tvarovat, aj teplom, aj vodou, zalezi aj od typu kozenky, inak ja osobne so to lepil chemoprenom na velmi namahane spoje a drzi to tak, ze to uz nikto neodlepi:papa Citovat
Sobol Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 tak jak přesně píše qcko, teplem, vodou, chemoprenem... ale všeho musí být ani málo ani moc.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.