kšanda Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 zdar nevim kam s tim tak snad to v pokecu nevadí. po dlouhý době vás všechny zdravim. a teď k věci: Zdarec. Přijmeme do pneuservisu v Praze v Kyjích mechanika a od dubna možno i brigádníka. Kdo by měl zájem, nebo o někom věděl, tak tel na mě je 732882657 a na mojeho šéfa 606646012. potažmo zasílejte životopis na david.volf@chara.cz Citovat
vendelinek Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 No vidíš, a proč nejseš aspoň o 90 km blíž Citovat
Fr3sh Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 proc neco takoveho neni v Plzni k nalazeni?... Citovat
oddie Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 SA je z Plzně v Praze za chvíli a za pár šupů. Kdo chce radši sedět doma na pr*eli a fňukat, že mu nikdo nestrčí práci až pod nos, kór v dnešní době, jeho boj. Citovat
Fr3sh Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 vis ja nemam tolik casu pri skole...sice uz jsem v servisu delal ale odpoledky a v pneuservisu...ja jsem student...ale i tak neni nic k sehnani v Plzni...i kdyby na cely dny...tim myslim vubec nic... Citovat
Fuller Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 No kéž bych mohl dělat mechanika, ale nijak zvlášť tomu nerozumim. A co by obnášela ta práce brigádníka? Jelikož sem momentálně přerušil studium do srpna, tak bych měl zájem, pokud neni nutná nějaká praxe nebo tak něco. edit: Ajo, čísla sem si nevšim, dík. Tak to zavolám zítra, teď už neni vhodná doba na telefonování. [upravil dne 28/1/10 Fuller] Citovat
peugeot09 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Takhle přes forum těžko něco pořešíš. Jestli máš zájem, tak tam normálně zavolej a poptej se. Citovat
kšanda Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 jojo. cinkni na šéfovo číslo nebo pošli životopis na ten jeho mail. brigádník vyskladňuje a uskladňuje uskladněný sady , myje je, a když má čas tak i fouká a vyvažuje. nic těžkýho. jen aby se nebál trošku zabrat protože ty kola nosí po schodech do skladu Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 sice praci mam, ale bydlim cca 30 metru (jestli to jsou kyje u metra rajska zahrada :-) jsem rad, ze mam znameho u chary, ktereho poprosim v breznu o prevazeni kol :-) Citovat
kšanda Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 hehe:-D když nebude moc práce tak kliďánko. jinak v sezoně je to boužel fofr. to neni čas ani na moje auto:-) Citovat
Fuller Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Hmm, tak bohužel, výpovědní lhůta v mojí práci by byla 2 nebo 3 měsíce, teď nevim přesně. A kuli špatnejm zádům nesmim tahat těžký věci, mám posunutou páteř doleva. Citovat
peugeot09 Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 No neblázni. Ani ne dvacet a už záda v pr**li?! Na výpovědní lhůtě se přece lze v případě inteligentního šéfa domluvit oboustranně, takže klidně zítra (pokud se domluvíte) můžeš jít jinam. Citovat
Fuller Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Nojo, to sem podědil po našich. Máti má páteř o 1.5cm posunutou a už párkrát ani nevstala a museli jsme ji nosit, to jí bylo teď 40... No a tatík to samý viď, takže já sem to fakt vyhrál. No, zrovna na tohle ten šéf moc inteligentní neni. A stejně, já bych to nosil, i na stavbě sem zkoušel dělat, ale ty záda na to nemaj, už mi párkrát rupli a neni to nic přijemného. Citovat
oddie Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 A co nějaká rehabilitace? Jinak jsem rád, že tyhle srandičky typu zouvačka a vyvažovačka mám u kolegy vedle, taky můžu dělat brigádníka, mám klíče Citovat
vendelinek Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Fuller To znám,škoda že nebydlíš blíž,znám jednoho \"šamana\",kterej mi od toho občas pomůže,když je nejhůř [upravil dne 31.1.2010 vendi.stejskal] Citovat
.mycTD Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Původně zaslal: vendi.stejskal No vidíš, a proč nejseš aspoň o 90 km blíž Původně zaslal: vendi.stejskal To znám,škoda že nebydlíš blíž... vendi, uz te nekdy napadlo, jesti nahodou nebydlis spatne ty? Citovat
vendelinek Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 mycTD To už mě napadlo vícx,proč nebydlim jinde:D Citovat
kšanda Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 z toho si nic nedělej. já mam z amer. fotbalu pod krkem eSíčko a maká to pořád v pohodě:-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.