vdacny Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 caute, neviete mi povedat pod akym cislom v peugeote je vedeny snimac teploty k palubnemu PC? Citovat
fifowole Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 ted jsem tu procital ruzna vlakna ohledne cidla teploty, ale neni mi jasna jedna vec.. pokud mam original cidlo a ukazuje mi nekdy az o cca 10-15 stupnu vic, je mozne to nejak vyresit pomoci nejakeho odporu, nebo je nutna vymena cidla pripadne pouziti toho 2K2..? A nema nekdo fotku / rozmery toho original cidla? Koukam ze se da koupit cidlo teploty za par korun napr. v GM Elektro.. jen nevim jestli by tam slo nabastlit. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 není velké asi 2x1cm foto mám jen takové Citovat
vdacny Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 Původně zaslal: fifowole dekuju to mi uplne staci a chastas sa kupit neoriginal cidlo z toho gmelektra? ak hej, daj mi pls vediet ako to dopadlo, ci to ukazuje. tiez sa mi za to nechce davat 600kc Citovat
fifowole Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 jo vyukucham stary cidlo, vezmu ho ssebou do obchodu a pokud se mi bude zdat vymena realna, tak to urcite zkusim. Fotoreport kdyztak udelam Citovat
Slayer Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Mi se čidlo taky pobláznilo v těch mrazech ukazuje mi +20°C !!! V létě stačlïlo prostříkat kontakty ale teď je asi v háji Byl jsem v GMelektro ale mají tam takovou záplavu možných, že sem nebyl schopen si zvolit (na elektro jsem tak trochu lama). Napiš potom přesné označení toho co ti tam pasuje. Dííííííky Citovat
Guest servisman Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 na konci jsou odkazy co a jak s čidlem venkovní teploty Citovat
fifowole Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 tak jsem si chtel vyndat to cidlo ze si ho zitra vezmu sebou do prace.. chtel jsem oddelat sklicko dle navodu..\"jak na to\" No nevim ja tam teda zadny upevnovaci uchyt dole pod sklickem nemam.. vidim tou skvirou pod sklickem az dozadu, do zrcatka vidim cidlo, dratky ale zadny uchyt.. prosvitil jsem to pekne, smejdil tam sroubovakem jestli na neco nenarazim ale nic. Jeste jsem na to zkusil jit odzadu ze sundam ten plast, ale i kdyz sem se pod neho dostal sroubovakem a pacil jsem, drzel a kdybych zabral vic, tak by asi prasknul.. Neumi to nekdo popsat nejak lip jak to vyndat ? Citovat
fifowole Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 jeste tomu dam rano sanci teda, melo by to byt presne na stredu a hned za sklickem , diiky honza406, jako vzdy pohotovy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.