Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak tady je moje autí číslo 1 páč je nejoblíbenejší. r.v 98 s motorem 1,6.

po příjezdu z bazaru u kamráda

104_3152.JPG

104_3159.JPG

A na jiných kolech tam na těch nešlo jezdit kvůli špatnému ET

8755640-16810742.jpg

104_3160.JPG

[upravil dne 9/3/11 11:25 Capy]

[upravil dne 10/7/11 18:25 Capy]

[upravil dne 18/7/11 08:07 Capy]

Odesláno

Interier to zavidim ale skusil bych třeba i ty plasty na palubovce nalakovat na tu kremovou ale je to věc vkusu a nijak ti nechci radit. Samozřejmě je to věc majitele. Ale velice pěkné auto. Dival jsem se že v obrázku Avataru máš hadr top ten jsi koupil i s tím?

Odesláno

díky klucí

tady v loni po usazení nové nápravy trochu sem netrefil výšku ale hned to šlo o zub nahoru protože pod tim neprojela ani lahev od WDčka:D

Obraz022.jpg

náprava po go silnější torzky 20mm a kotouče místo bubeníků vše opískovánu a co šlo pozinkováno a barva

Obraz018.jpg

Je to auto bez něj v zimě nevydržím tak dostal hardtop ten jsem sehnal praze v bazaru před 2 lety kde jsem je ukecal at mi jej prodají bez auta nyní je už v laku. A samozřejmě zimáky taktéž 15 palečků jako letní

DSC00100.JPG

Odesláno

cus interier mas super:super celkove to vypada hodne pekne..:D krom te 1.6ky tyhle motory tam nemeli vubec cpat..

+ do mot casti bych dal rozperu jelikoz se to vepredu krouti..jinak hodne pekny ..kdyby to bylo zeleny tak mas jedno z tech nej rolandu :D

a hardtop tise zavidim ale taky ho mam v umyslu koupit na delsi cesty..

[upravil dne 28/1/10 tommas11]

Odesláno

Famooooozny interier:super ... motor uz nieco pamata od pohladu, ale celkovo pekne auticko, ta zadna naprava vyzera velmi luxusne:mrk

Odesláno

no tak mě ta 1,6 stačí když se s ní naučí tak s tím taky pěkně hýbe a pak dle mého je ve velmi dobré kondici před rokem a půl je něm taková menší Go a dostal doping v podobě nových svodů a hlavně umyt nové víko v laku ala barva kůže. Jinak Hardtop je opravdu super věc a peněz za něj nelituji hlavně odstraní neřest cabrioletů v podobě hluku při vyšších rychlostech a pak tahat střechu na mráz a sůl sem zavrh. Rozpěra dopředu je v plánu ale výroba samodomo v práci, ale to až dodělam mi16x4.

DSC00314.JPG

21947_104541316231986_100000283557066_117096_6171718_n.jpg

Odesláno

Ta výbava byla taky jedna z rozhodujících věcí proč koupit. A s tou kůží je tam vše co k ní patří. tj vyhřívání a klima. Ted už mi to přijde jako běžná věc člověk si rychle zvykne:D

Svody jsou Racelandy jen ta trubka přes nápravu je dělaná nák tam nesedla. Dvoulitr to z toho sice neudělá ale motor se chová jinak. Má jinej průběh a ve 3000ot je znatelný nárůst. Jinak ted už jsou omotané termo páskou protože v létě tam bylo kolem teplo a motor se hůř chladil. Taky se nedivím když se to prohnalo tak svody večer krásně svítili ale fotku nemůžu najít:nevim A cenu už taky nevím ale pořád je prodávají.

Odesláno

600Kc zvody??? Tak to by som kupil 10 kusov rovno :) ... zvody su super vec, ak su vyrobene presne pre dany motor...

...nemas fotku ako tie zvody vyzeraju v aute??

Aha, uz vidim :D ... vyzera to dobre :super

[upravil dne 29/1/10 Qcko]

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

hh tak po těchto taky koukám, myslim že stojí nějakejch 600kč ne?

600korun,jo:myslim

sem si myslel,že je to dražší

Odesláno

Parádní cabrio:potlesk A ty kola k tomu docela i jdou,lepší než ty s tím špatným ET;)

PS: za 600kč by jsi nekoupil ani ty trubky:D

Odesláno

nene 600 fakt nestojí myslím že kolem 6000kč jinak raceland by měla být kopie supersprintu. Faktem je že jsem kupoval protože sem chtěl vyhodit tu hnusnou těžkou litinu a že trochu pomůžou. Což je pravda od těch 3000 začínají fungovat. Já jsem na ně jěště dostal slevu jak nesedli nad tu nápravu (asi je na cabru něco jinak) a materiál na opravu což jsme spáchali v práci takže mě vyšli celkem dobře.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...