Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám problém, auto mi přestalo ject, bylo kvuly ucpanému filtru, koupil jsem nový a popar kilometrech to samé ale tentokrat stacilo profouknout hadici co vede od nadrže do filtru a jelo to zase. nevíte jestli je tam ješte nějakej filtr? nebo jen ten jeden u motoru. nemáte nekdo s timhle problemen zkusenost? je možný že se zanaší ta privodní hadice paliva? dik moc jo je to 309 1.9 diesel 1992 :myslim

Odesláno

nezamrzá ti nafta? když mrzne, tak se v naftě můžou dělat malý kuličky ledu (špatná nafta ve které je nějaký procento vody) a ty se pak můžou někde seknout... pokud na tyhle krutý mrazy naftu neředíš aditivem (stačí benzín) tak se to stát může

Odesláno

neftu prave redim aditivem ale kdyz jsem rozebral filtr tak tam byly takovy nejaky gucky bily plnej filtr toho byl a ve spdni casti filtru taky toho bylo hrozne. tak nevim

Odesláno

No to můžou být ty kuličky ledu. Ono totiž není aditivum jak aditivum... Náš mechanik říká, že aditiva jsou napi*u, že je nejlepší to říznout benzínem a bude to v pohodě. Brácha má 205 taky v naftě (tata má zase 405 SRDT) a oba ředí v poměru cca na 3/4 nádrže asi 3l benzínu. Parkujou oba venku a bez problémů jim to jezdí

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...