dada3745 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Zdravím, mám problém, auto mi přestalo ject, bylo kvuly ucpanému filtru, koupil jsem nový a popar kilometrech to samé ale tentokrat stacilo profouknout hadici co vede od nadrže do filtru a jelo to zase. nevíte jestli je tam ješte nějakej filtr? nebo jen ten jeden u motoru. nemáte nekdo s timhle problemen zkusenost? je možný že se zanaší ta privodní hadice paliva? dik moc jo je to 309 1.9 diesel 1992 Citovat
N3R3Z Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 nezamrzá ti nafta? když mrzne, tak se v naftě můžou dělat malý kuličky ledu (špatná nafta ve které je nějaký procento vody) a ty se pak můžou někde seknout... pokud na tyhle krutý mrazy naftu neředíš aditivem (stačí benzín) tak se to stát může Citovat
dada3745 Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 neftu prave redim aditivem ale kdyz jsem rozebral filtr tak tam byly takovy nejaky gucky bily plnej filtr toho byl a ve spdni casti filtru taky toho bylo hrozne. tak nevim Citovat
N3R3Z Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 No to můžou být ty kuličky ledu. Ono totiž není aditivum jak aditivum... Náš mechanik říká, že aditiva jsou napi*u, že je nejlepší to říznout benzínem a bude to v pohodě. Brácha má 205 taky v naftě (tata má zase 405 SRDT) a oba ředí v poměru cca na 3/4 nádrže asi 3l benzínu. Parkujou oba venku a bez problémů jim to jezdí Citovat
dada3745 Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 jo tak mas asi pravdu jak se vcera oteplilo tak to auto uz zase jede dobre zkusim to s tim benzinem dik za radu:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.