Kokojanek Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Zdravím všechny, včera odpolende mi po nastartování počítač napsal toto ,,Risk of particle filter blocking\", žádnou závadu zatím nepozoruji. Mám P 307 1,6 HDi, 2/2006. Mohl by mi někodo dát vědět, co to může být? Díky. Citovat
shark734 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Asi mas zablokovany FAP, alebo coskoro budes mat...bud si ho das vymenit alebo vykuchat Citovat
AnotherOne Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Najskôr skús motor prehriať a prebehnúť na dlhšej trase. Táto chyba znamená, žu už dlho nemohlo dôsť k samovoľnej regenrácii fapu - krátke trasy so studeným motorom. Citovat
Kokojanek Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 Díky. To zní rozumně. V téhle zimě na výlety nejezdíme, jako během zbytku roku a má nejdelší trasa ( a zároveň jediná delší ) za poslední měsíc byla 50 tam a 50 zpátky. Jinak je to do práce a zpět cca. 8 km. Tedˇ s tím byla manželka na diagnostice u známého a prý máme ,, močku v motoru\" ??? , že by to prý stačilo v Peugeot servisu něčím odcucnout. No nevím, to co je pod kapotou jde mimo mě, nevím o tom nic. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.