Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, už delší dobu pokukuju po Gtičku, respektive už když jsem měl svojí starou 1.4ku tak bylo Gtičko sen, jenže ani tehdy ( nakonec jsem koupil 306) ani teď není po slušným Gti ani vidu ani slechu. Projíždím skoro denně inzeráty na všech inzert. serverech ale kde nic tu nic, občas se něco najde, ale buď je to hujda za 5 bez papírů bez všeho zaprášená ve stodole, nebo je to voňavka za 4.000,-Eur což za to fakt dát nehodlam :)

Měl jsem v merku jednu jenže než jsem se rozhoupal tak bylo po ní :fnuk

Nevim co mi ruplo v kouli, ale když každej den jdu okolo svý starý 309tky a sedám do 306 tak je touha po GTi větší a větší :) Takže asi prodám 306tku a chci GTíčko. Ale jak už jsem psal kde nic tu nic. Tak mě napadlo koupit obyč 309 3d a pak přehodit přední nápravu s motorem, třeba ta 1.4 od 309Fun vypadá dobře i když byla ťuknutá a nemá šíbr což je škoda. Takže otázka zní, jakej je názor vás 309kářů na tuhle změnu. Má to cenu? Nebo fakt čekat další rok na to až se někde naskytne něco slušnýho (čemuž nevěřím). Vím že mi tu všichni budou tvrdit že to je náročný na provedení a že takovýhle kecy tu jsou každou chvíli ale nikdo to nedotáhne do konce :bacha bla bla bla a že to navíc není úplně košer co se zákona týče (což mě u tak starýho auta ani tolik nežere) Ale jde o to že slušnejch obyč 309tek je docela dost, Gti motorů a rozstřelenejch GTI na tapecy a blbinky taky, ale žádná slušná vcelku :D

Byl by to sice bastl, s blbejma papírama, ale to je většina českejch Gtiček, známej má 205ku GTi, (ten co mi jí vyfouk :aut ) v techničáku má napsáno 1.6 75kw a servisák co mu to kontroloval po koupi mu řekl že motor je stopro 1.9 88kw a že v tom maj všude bordel že se do Gtiček dávalo snad 5 variant motorů s různým výkonem podle katu a řj... Tak teď babo raď...

Odesláno

Musel bys prehazet asi vsechno co je v motorovym prostoru krome rizeni, eletriku, vyfuk, chladic,poloosy,brzdy, tlumice, stabilizator+tycky, ramena.....Gti ma jiny sedacky, pristrojovku, venkovni plasty. Jestli tam tedko mas 1,4 tak na stk 100% poznaji ze mas jinej motor, vypada uplne jinak. Jestli mas pristup k dilum (vraky) a chce se Ti to delat, tak se do toho pust. Urcite se to ale nevyplati. Cenu auta to nezvysi a je to asi dost prace. Mozna bys mel lepsi 306 Gti, S16 ty se daji sehnat. A bude mit i lepsi vybavu (ABS,v elektrice, klima, airbag) a vetsi vykon.

[upravil dne 27/1/10 Benžík]

Odesláno

nebo si pockej na nejaky pekny.Ja cekal asi pul roku a nakonec mam GTI16 doma ;) Jinak ta prestavba taky samozrejme jde.Ja predelaval 1.1cku na 1.6 XS a muselo se preendavat vse.Motor,prevodovka,naprava,razeni,brzdy.Bylo to sice srani,ale da se! :D Ted mi chybi jen doladit detaily a bude v pohode... :super

Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Cenu auta to nezvysi a je to asi dost prace. Mozna bys mel lepsi 306 Gti, S16 ty se daji sehnat. A bude mit i lepsi vybavu (ABS,v elektrice, klima, airbag) a vetsi vykon.

[upravil dne 27/1/10 Benžík]

To je mě jasný že přeházet komplet předek :) 306 Gti nechci (velký a těžký, když už novější gti tak 106) Nepotřebuju zvyšovat cenu auta, beztak bych to už dál neprodával :)

Odesláno

Mno tak je asi rozhodnuto 306ka půjde do světa, doufám že co nejdřív a za roazumnou cenu :papa

A jestli se nestane zázrak a nezjeví se gti v solidním stavu tak asi beru 309 od Funa a začne se předělávat :-D

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

No,zadní náprava asi v háji a práce na ní je taky dost:myslim Dělali se vůbec GTI 88kw a v 5ti dveřích?:myslim

Mno pětidvířko se dělalo snad jen 1.6? 1.9 88kw je bez řízenýho katu ne? :myslim Jinak interiér, lišty atd. sedí, mno ale už z fotky je ta zadní náprava buď \"supersportovní\" (pochybuju) nebo KO... Takže počáteční investice 17 000 + 7000+ 3000 Eko? dosti odrazuje :bojim

Takže:

+(origo) Gti se blbě shání

+5D je pro mnoho lidí praktičtější

- z fotek je hovno vidět a není jasný co z toho může bejt shnilý

- 5D není to pravý gti :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...