Jenda 309 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Zdravím, už delší dobu pokukuju po Gtičku, respektive už když jsem měl svojí starou 1.4ku tak bylo Gtičko sen, jenže ani tehdy ( nakonec jsem koupil 306) ani teď není po slušným Gti ani vidu ani slechu. Projíždím skoro denně inzeráty na všech inzert. serverech ale kde nic tu nic, občas se něco najde, ale buď je to hujda za 5 bez papírů bez všeho zaprášená ve stodole, nebo je to voňavka za 4.000,-Eur což za to fakt dát nehodlam Měl jsem v merku jednu jenže než jsem se rozhoupal tak bylo po ní Nevim co mi ruplo v kouli, ale když každej den jdu okolo svý starý 309tky a sedám do 306 tak je touha po GTi větší a větší Takže asi prodám 306tku a chci GTíčko. Ale jak už jsem psal kde nic tu nic. Tak mě napadlo koupit obyč 309 3d a pak přehodit přední nápravu s motorem, třeba ta 1.4 od 309Fun vypadá dobře i když byla ťuknutá a nemá šíbr což je škoda. Takže otázka zní, jakej je názor vás 309kářů na tuhle změnu. Má to cenu? Nebo fakt čekat další rok na to až se někde naskytne něco slušnýho (čemuž nevěřím). Vím že mi tu všichni budou tvrdit že to je náročný na provedení a že takovýhle kecy tu jsou každou chvíli ale nikdo to nedotáhne do konce bla bla bla a že to navíc není úplně košer co se zákona týče (což mě u tak starýho auta ani tolik nežere) Ale jde o to že slušnejch obyč 309tek je docela dost, Gti motorů a rozstřelenejch GTI na tapecy a blbinky taky, ale žádná slušná vcelku Byl by to sice bastl, s blbejma papírama, ale to je většina českejch Gtiček, známej má 205ku GTi, (ten co mi jí vyfouk ) v techničáku má napsáno 1.6 75kw a servisák co mu to kontroloval po koupi mu řekl že motor je stopro 1.9 88kw a že v tom maj všude bordel že se do Gtiček dávalo snad 5 variant motorů s různým výkonem podle katu a řj... Tak teď babo raď... Citovat
Benžík Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Musel bys prehazet asi vsechno co je v motorovym prostoru krome rizeni, eletriku, vyfuk, chladic,poloosy,brzdy, tlumice, stabilizator+tycky, ramena.....Gti ma jiny sedacky, pristrojovku, venkovni plasty. Jestli tam tedko mas 1,4 tak na stk 100% poznaji ze mas jinej motor, vypada uplne jinak. Jestli mas pristup k dilum (vraky) a chce se Ti to delat, tak se do toho pust. Urcite se to ale nevyplati. Cenu auta to nezvysi a je to asi dost prace. Mozna bys mel lepsi 306 Gti, S16 ty se daji sehnat. A bude mit i lepsi vybavu (ABS,v elektrice, klima, airbag) a vetsi vykon. [upravil dne 27/1/10 Benžík] Citovat
SV 24 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 nebo si pockej na nejaky pekny.Ja cekal asi pul roku a nakonec mam GTI16 doma Jinak ta prestavba taky samozrejme jde.Ja predelaval 1.1cku na 1.6 XS a muselo se preendavat vse.Motor,prevodovka,naprava,razeni,brzdy.Bylo to sice srani,ale da se! Ted mi chybi jen doladit detaily a bude v pohode... Citovat
Jenda 309 Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 Původně zaslal: Benžík Cenu auta to nezvysi a je to asi dost prace. Mozna bys mel lepsi 306 Gti, S16 ty se daji sehnat. A bude mit i lepsi vybavu (ABS,v elektrice, klima, airbag) a vetsi vykon. [upravil dne 27/1/10 Benžík] To je mě jasný že přeházet komplet předek 306 Gti nechci (velký a těžký, když už novější gti tak 106) Nepotřebuju zvyšovat cenu auta, beztak bych to už dál neprodával Citovat
Peugeot_22 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 čau kdyz sem mel jeste 306 tak sem ji taky prodal protoze sem chtel 309 Gti štestí sem mel loni v srpnu sehnal sem 309 Gti novej model a maximalni spokojenost;) Citovat
Jenda 309 Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 Mno tak je asi rozhodnuto 306ka půjde do světa, doufám že co nejdřív a za roazumnou cenu A jestli se nestane zázrak a nezjeví se gti v solidním stavu tak asi beru 309 od Funa a začne se předělávat :-D Citovat
riderRLM Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 vyzera celkom slusne a ani vela nepyta http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/309/7843887 [upravil dne 1.2.2010 riderRLM] Citovat
309GT Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 No,zadní náprava asi v háji a práce na ní je taky dost:myslim Dělali se vůbec GTI 88kw a v 5ti dveřích? Citovat
Jenda 309 Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: 309GT No,zadní náprava asi v háji a práce na ní je taky dost:myslim Dělali se vůbec GTI 88kw a v 5ti dveřích? Mno pětidvířko se dělalo snad jen 1.6? 1.9 88kw je bez řízenýho katu ne? Jinak interiér, lišty atd. sedí, mno ale už z fotky je ta zadní náprava buď \"supersportovní\" (pochybuju) nebo KO... Takže počáteční investice 17 000 + 7000+ 3000 Eko? dosti odrazuje Takže: +(origo) Gti se blbě shání +5D je pro mnoho lidí praktičtější - z fotek je hovno vidět a není jasný co z toho může bejt shnilý - 5D není to pravý gti Citovat
Peugeot_22 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 jj delaly GTI 5ti dvéř mám presne tu samou:) kupoval sem ji ted v srpnu jak sem ti psal,nahodim foto ad mas přehled:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.