Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rad by som sa opytal majitelov P 406 ci sa vsetkym zapina ESP tak neskoro.. V podstate som to vyskusal len teraz v zime. Nikdy sa mi v premavke ESP neaktivovalo, tak som to trochu osolil na parkovisku. Pri prudkom obrate ESP fungovalo perfektne a zatocilo tak, ze by som to s rucnou urcite tak elegantne neurobil. Nasledne som ale skusal prejst miernejsi obluk vyssou rachlostou a ESP ma nechalo pomerne hodne smyknut. Az ked som tvrdsie zatocil, tak sa zobudilo a zlikvidovalo nedotacavy smyk..uz by som bol asi trochu v protismere... Ake mate skusenosti s ESP? Zasahuje vcas alebo tiez takto pozde..?

Odesláno

ESP mam, ale nie je to zazrak. Taky prudky extrem som sice neskusal, ale ked pri napadnutom snehu trochu rychlejsie prejdem zakrutu tak ako pises je to trochu spomalene. Ale treba mysliet na to, ze akykolvek tento elektronicky pomocnik nepremoze zakony fyziky :D

Odesláno

Tak tak, včera ověřeno. Jel jsem do prudké zatáčky asi 30kmh a ESP si ani neškrtlo. Prostě odstředivá síla byla vyšší než třecí a 5m železa putovalo někam pryč.. :) Naštěstí tam byla příhodná odbočka rovně a prázdno v protisměru :)

edit: A to mi ESP spíná na moj vkus docela brzy.

[upravil dne 27/1/10 shwaara]

Odesláno

tak pridam este jeden extrem.. trochu som sa hral a slapol na brzdu v zakrute.. v momente islo auto rovno aj s preblikavajucim ESP. Akonahle som brzdu pustil, auto poslusne zatocilo.. Vsetky tieto moje \"testy\" som robil preto aby som ten system trosku spoznal a vedel ako reaguje..(samozrejme na bezpecnom mieste). Reaguje hlavne v extremoch a dokazal tak sikovne zatocit s autom, ze som len pozeral... V kazdom pripade beriem uz ESP s rezervou a nemyslim, ze v 406tke je nejako super odladene.. Pri cvicnom uhybnom manevry ale vzdy fungovalo spolahlivo.

Odesláno

Já mám s ESP drobet problém, jak popisuju tady v jiným tématu, (schwaara ví) ale teď v zimě v normálním provozu si ho celkem pochvaluju. Řekl bych, že reaguje celkem citlivě a dobře. Krásně dorovnává auto. Samozřejmě, když se to přežene, nemá nic šanci.

Tem pokus s brzdou v zatáčce se mi nezdá. je mi divné, že to pustilo ABS do smyku. Zřejmě ten maličký moment, než se seplo stačil, aby se to urvalo?

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Já mám s ESP drobet problém, jak popisuju tady v jiným tématu, (schwaara ví) ale teď v zimě v normálním provozu si ho celkem pochvaluju. Řekl bych, že reaguje celkem citlivě a dobře. Krásně dorovnává auto. Samozřejmě, když se to přežene, nemá nic šanci.

Tem pokus s brzdou v zatáčce se mi nezdá. je mi divné, že to pustilo ABS do smyku. Zřejmě ten maličký moment, než se seplo stačil, aby se to urvalo?

presne tak.. ESP preblikavalo a zretelne bolo citit aktivitu od kolies, ale auto pochodovalo von zo zakruty.. Bol to samozrejme extremm, v podstate zladovately povrch.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...