Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

stalo se me neco divneho.Nastartuji auto-slo tezko,jak kdyby slo na tri valce,slapnu na plyn a jako pridusene.Tak jedu dom,vubec se tomu nechtelo,kdyz jsem vic seslapl plyn tak to s autem uplne zaskubalo,nemohl jsem ani skoro vyjet kopec na trojku v 60 ktery jezdim normalne na petku.A byl i dost citit benzin.Pak jsem zastavil,mrkl na motor,pohybal jsem kabelama kolem sani a klapky,nasednu a auto je ok.Jeste jsem oddelal papir,ktery jsem mel pred chladicem,ale to snad nato nema vliv.A vypl motor a znovu nastartoval.Papir jsem daval dnes rano,pak jel cca 15 km,natankoval careru 95,dojel na parkoviste,tam auto stalo cca 4,5 h.No a pak to takhle dopadlo :myslim

Odesláno

aby se auto rychlejc ohřálo;)já osobně taky nepoužívám přijde mi to zbytečný.. jinak k tý závadě.. to může dělat hodně věcí... jak říká Fr3sh pokud je vše ok neřeš to:super

Odesláno

no nevim jak moc ucicny to bude u 106 :) ale u sportu by to pomoct melo, pac tam je dira i v narazniku..nevadi ze to de na chladic...tam voda neni, vadi kdyz to de primo na motor hlavne :) vodu v chladici mas az kdyz uz mas motor ohratej :)

Odesláno

já ráno přijdu k autu, nastartuju, dám si cigáro u toho oškrabu skla. což je tak 5-7 minut. Pak sednu do auta které už topí:) A je mu jedno jestli je venku -5´C nebo -10´C;) a vše bez nějakého kartonu či podobnejch zimních ůprav:)

Guest servisman
Odesláno

po nastartování šáhni na hadice ,měla by se ohřívat ta co jde k topení,pokud se ohřívá i ta co jde k chladiči tak je to termostat na 100%

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

To se dělalo u starejch žigulů a podobnejch mr..., že se zakrejvaly chladiče :D U moderního auta to nechápu, ten 16V je vytopenej celkem hnedle.

sem stejnýho názoru...podle mě je lepší těch 5 minut klepat kosu nebo si vzít kulicha než použít kartoontuning:D

Odesláno
Původně zaslal: honza406-komisar

po nastartování šáhni na hadice ,měla by se ohřívat ta co jde k topení,pokud se ohřívá i ta co jde k chladiči tak je to termostat na 100%

nemohli by jste nekdo hodit foto,ktere hadice to maji byt?

pokud je motor zahrity a i rucicky budiku ukazuji ze je,tak by to uz melo topit,nebo se pletu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...