disko78 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Dobrý den, na zacatku roku jsem si koupil P307 r.v.2001 a uvažuju o předěláni na LPG.Jsem z opavy a je tady firma Autogas..mate někdo s touto firmou nejake zkusenosti??prosim o nejaky postreh.A chtel by jit do systemu SGI..kdyby jste mi poradili neco,at se mam od ceho odrazit,tak by byl rad.tady sice jsou uz nejake postrehy napsane,ale zadny se netyka 307:bojim Citovat
disko78 Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Jo a jeste jsem zapomnel dodat,ze se jedna o sekvencni vstrikovani SGI od holandske firmy AG Autogas systems..tak pokud mate s timto nejakou zkusenost...uvitam ji. Citovat
disko78 Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 Hmm..tak to je skoda,ze se nenajde nikdo,kdo by mi poradil... Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 firmy najdes na www.lpg.cz co k tomu dodat, ten system funguje stejne na vsech autech, zkus jeste vic alternativ, docela chvali i ceskej Magic2 obvolej vice firem, at ti udelaj kalkulaci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.