Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ano v mem pripade to tak je...ale vis co je nehorsi? ona te podvede s jednim klukem...ja se pak dozvim ze ten kluk udelal sazku ze ji opije a vyspi se sni..povedlo se mu to...zbil jsem ho hajzla a holka me servala proc ho mlatim...takze nakonec ja sem ten nejhorsi a oni se snad jeste daji dohromady...uz chapes proc jsem opravdu tak nasranej?...samozrejme ze uz ji jako moji holku neberu...

[upravil dne 24/1/10 Fr3sh]

Odesláno

Tak doufám, že si jej řádně poučil, že se to nedělá a ta holka je pak pěkná mrcha!! Pryč od ní!! To Peugeot je to 100x věrnější!!!

Odesláno

Z toho si nic nedělej, já když sem se rozešel tak jsem byl taky spíš KO :nevim

Tak sem vymejšlel blbosti (alá stropní lampa) a teď lakuju Babettu :D

Jinak zdar, valio spát. Zejtra mě čeká vstávání v 5 :blicismajlik, 8 hodin práce a pak dalších 6 hodin školy :bojim Určitě to bude výbornej zážitek po tejdnu stráveným doma (nemoc)

[upravil dne 24.1. 10 dolly1010]

Odesláno
:D ja to hrotit nebudu...ja zapominam lehce...nebyl to enjakej extra dlouhodobej vztah a uz to neslo delsi dobu..ale to je jina vec...tady se maji resit budiky :D
Odesláno

K těm budíkům teda.

1) nechat to, jak to máš

2) dát na palubku (nebo na sloupek - taky jsem to někde viděl) do \"1din\" kapličky

3) vyměnit budíky - nejelegantnější & nejnáročnější

Odesláno

jenze chlapy jsou slepy...uz to poznavam i ja :) nepozname tu hodnou s vernou jak rikas i kdyby nam dejchala za krk asi :D aspon ja ne

PS: ktomu ze co ma kozy nebo kola, jsou stim jen problemy...musite uznat ze jsou i s obojim hodne pekny chvile, ale jen jedno si upravsi podle svych predstav :)

[upravil dne 24/1/10 Fr3sh]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...