Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

sorry ale raději bych volil jako OK406,ten vyměnil budíky s otáčkoměrem a teplotou motoru.Je to příjemnější a hezčí

[upravil dne 25/1/10 honza406-komisar]

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

Mrte tuning jako strikani motoru na cerveno, nebo ehm falesny kotouce...radsi bych bych nekomentoval...vid dolly

V klidu ;)

Místo červenej bude modrá (asi) a ty kotouče byl takovej pokus :D Už tam dááávno nejsou ;)

PS.: Ještě si zapoměl stmívání stropní lampičky a regulaci podsvětlení palubky a taky mám přehozený blinkry (ne jako levej a pravej, ale za čirý), místo žárovky mám v kufru LED pásek a... to je asi tak všechno... trošku humoru přece :aut:roll

[upravil dne 24.1. 10 dolly1010]

Odesláno

PS.: Ještě si zapoměl stmívání stropní lampičky a regulaci podsvětlení palubky :aut

Tak regulaci osvětlení přístrojové desky na 106 bych potřeboval. Nemá jej někdo?

Guest servisman
Odesláno

jj humor nade vše,ale co jsme předělali s OK406 budíky tak se mi líbí daleko víc navíc jsou s otáčkoměrem :-)

Odesláno

ja se smeju rad...ale na tomto foru to vypada tak, ze zde je hodne dobrych lidi...ale pak tu jsou takovy..jako mi prijdes ty, promin. On s encim prijde zepta se jak se to nam libi a co udelas ty? udelas z nej curaka y vysmejes se mu do xichtu..na toto nemam a lidi jako ty fakt nemam rad...proste jsem to napsat musel...popravde me pobavilo uz hodne moc veci, ale ty tvoje kotouce zatim nejvic..asi jsem to jeste nikde nevidel..ale mozna mi nekdo prekvapi jeste vic :D

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

ja se smeju rad...ale na tomto foru to vypada tak, ze zde je hodne dobrych lidi...ale pak tu jsou takovy..jako mi prijdes ty, promin. On s encim prijde zepta se jak se to nam libi a co udelas ty? udelas z nej curaka y vysmejes se mu do xichtu..na toto nemam a lidi jako ty fakt nemam rad...proste jsem to napsat musel...popravde me pobavilo uz hodne moc veci, ale ty tvoje kotouce zatim nejvic..asi jsem to jeste nikde nevidel..ale mozna mi nekdo prekvapi jeste vic :D

Já z něj v žádným případě nedělal čuráka. Já sem psal že to má dobrý (viz. můj první příspěvek). Pokud to tak vyznělo, tak se fakt omlouvám sorry.gif

Jen mě napadlo, aby to nevypadalo tak rušivě tak aby tak že se prodávaj takový kapličky. To s těma třema budíkama jsem trošku přestřelil :bojim promiň.

A ještě k těm \"kotoučům\". Viděl jsem to někde na netu asi za 3 kila. Tak jsem jen chtěl vyzkoušet jak by to vypadalo. Vypadalo to blbě, tak jsem to sundal. Nic víc, nic míň.

Odesláno

Ja se taky omlouvam...nemam naladu..hadky s holkou delaji svoje...pardon :(

dolly: omlouvam se jeste jednou..prehanim uz to dneska

honza406-komisar: to nebylo na tebe

pro dnesek radsi skoncim

[upravil dne 24/1/10 Fr3sh]

Odesláno

ne, sorry, fakt se omlouvám. Asi mám podobnej problém jako Fr3sh :(

Někdy mi to ujede. Každej asi není na takovej humor jako já. Vždycky se někde rozblázním s kámošem a pak to dopadá takhle :nevim

A k tomu tuningu co si tu zmínil. Neber to jako tuning. Stačí se kouknout k těm mějm článkům na mojí stránce (viz. stropní lampička, nebo to stmívání) a víš na čem sem :D

Odesláno

Ja bych to ale v jinej den chapal jako srandu vis...v tom je muj problem dneska..

Honzo406: ale vzdyt tu na tebe nerek nikdo nic kriveho...ted se urazis bez duvodu...nikdo na tebe nic nerekl...urcite je rad ze mu chces poradit ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...