Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sakra ted mám auto odtsavené, že bych se na to vrhl???

dunde jakou si použil folii??? tomu nechápu modrou a červenou když to máš celé modré:D

Odesláno
Původně zaslal: Kloub

sakra ted mám auto odtsavené, že bych se na to vrhl???

dunde jakou si použil folii??? tomu nechápu modrou a červenou když to máš celé modré:D

Celý modrý to neni, u palivoměru je červená nula, u množství oleje část \"MINI\" u teploty vody 110° a u otáčkoměru jsem dal červenou taky pod číslice 50 a 60 včetně stupnice.

Jinak jsou to obyčejný desky na dokumenty (předek průhledná, zadek barevná folie) z Tesca za asi 5,- Kč/ ks;)

Odesláno

Nad tou folii jsem lehce premyslel, ale pres ni neni takova svitivost oproti LED Diodam. Takze u me vyhrala verze hodinu skrabat a pak pajet led diody

Odesláno

To plexi ja cela cast budiku...Staci odsroubovat...

Jinak dundee VYBORNA PRACE:potlesk:potlesk:potlesk

Me treba nenapadlo oskrabat rucicky...:myslim:blablabla

Takze vysledek je,za je lepci koupit bily diody a volit barvu folie:bacha

[upravil dne 26.1.2010 What the Hell...]

Odesláno

ručičky jsem místo el. izolepy nabarvil bílým lakem na nehty a paráda :D

jinak jsem použil tmavší folie a není to moc vidět.... ručičky jsem si označil ale při vyplém motoru:mad:

nevíte jak je nejspolehlivěji nasadit zpět aby byly v dobré pozici???

dunde jakou jsi použil folii??? je moc druhů, nemáš třeba fotku nebo odkaz???

Odesláno

Ja sem to blb neoznacil,ale jelikoz mi svitila rezerva tak sem se ridil podle toho...Zapnout klicek,jemne nastrcit rucicku ve smeru kterej potrebuju (coz byl stred te prvni carky na palivomeru),ale tak abych s ni mohl stale manipulovat pak jen kontrola pozice...Zapnout,vypnout a pak uz jen zastrcit...

Odesláno

Kloub: Povídám, obyčejný desky na dokumenty z Tesca s takovou tou kovovou sponkou vevnitř. Přední část je průhledná, zadní barevná. Kus cca 5,- Kč;):D

Úplně nejlepší na označení pozic ručiček je sundat čelní plexi, při studenym motoru zapnout klíček, chvíli počkat, než se ustálí palivoměr, pak označit obyč. tužkou a pak jít rozebírat. Zpětná montáž to samé plus kontrolní jízda, jak ukazuje rychloměr. U teploty se to dá trochu vyřešit tim, že počkáš do sepnutí sahar a pohlídáš si, aby ručička ukazovala 90°C.

SaBoTeR: Zespodu oškrábat oranžovou vrstvu a zezadu buď barevnou izolačku nebo barvu. Ale třeba modrá (při použití izolačky) pak neni vůbec vidět:( Nejlepší je ta bílá izolačka nebo barva.

turbo911: Žádný diody, nechal jsem tam původní žárovky.

Odesláno

Dundee:

Prave modre ich mam. Zoskrabal som tu oranzovu farbu, a nalakoval matnym bielym lakom velmi tenkou vrstvou. Skor by som chcel, aby boli cervene, najskor to asi budem riesit SMD diodkami pod rucickami.

Len sa bojim, aby nedrhli rucicky o tie SMD, a aby to neslo spat na svetlovod, lebo by to zmiesalo farbu na fialovu... Poskusam, uvidim pripadne hodim foto, len musim pockat kym ustupia mrazy, nemam totiz vyhrievanu garaz a v takej kose sa mi ozaj nechce v tom vrtat...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jde to blbě, já tam budíky nasazoval asi pětkrát za sebou, než začal ukazovat;) Od tý doby mi po zastavení ukazuje, že jedu 40 km/h (navíc se pak ručka klepe, protože mám v háji náhon- vytáhl jsem vnitřek z bowdenu):D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...