Strejdakopec Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 hmm nevím jestli to dělaj i v Příbrami nebo v Benešově ale do znojma se povozit určitě nepojedu:-) Citovat
EXI.60 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Na a ty tam máš další větší města třeba KV.Určitě se dá někde domluvit.vím jak jseš daleko,byl jsem v Příbrami na teplárně měnit s kolegou kompenzční tlumivku-to byk porod... Citovat
Strejdakopec Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 asi taky instalatér topenář:-)...Karlovy Vary???to mám dost z ruky. Citovat
Strejdakopec Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 problém z ničeho nic ustal...motor jde parádně ale nevím jestli tonení tím že dnes bylo teplo... Citovat
Smarty Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Pod klapkou je ze spoda potenciometr natočení škrtící klapky s dráty a konektorem , to je možnost jedna/reálnější/ a pak snímač tlaku v sání- u 1.8 bude plnej oleje protože je na dně sání a vlivem odpařování oleje do sání se vysráží a nateče do toho snímače.Je uvnitř sacího potrubí a desítku klíč.:P Citovat
Ferry Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 taky mne napadl a chtel jsem napsat ten MAP senzor, Smarty mne predbehl Citovat
hanb Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: Strejdakopec dělá to i za tepla...začalo to dělat během jízdy a dělá to pořád.jdu se na to mrknout ale kde bych ten motorek měl hledat??? [upravil dne 4.2.2010 hanb] Citovat
Smarty Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Není to motorek,jen snímač polohy škrtící klapky. Tam co končí lanko plynu se otáčí takovej půlměsíc,a přesně naproti-dole-je logicky snímač klapky. http://www.elitecat.cz/Images/Documents/BMP005/original/4.02003.49.0.JPG Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.