Nema307sw Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Nejako mi prestalo fungovat otvaranie panoramy. Len to cukne, ale lamely sa nepohnu. Nepredpokladam, ze to ma spojitost s vonkajsou teplotou, cize nie elektricky ale asi mechanicky, nieco tam stuhlo. Mal som tym uz problemy aj na jesen, pri zasuvani mi druha vzdy vyskocila a pol strechy v zadnej casti ostalo otvorenej. Skusal to niekto nejako namazat?...myslim drahu lamiel [upravil dne 23.1.2010 Nema307sw] Citovat
OloZX6R Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Měl jsem to celý venku při výměně střechy, je to docela složitej mechanismus, nicméně žádný místo na promazání jsem tam neobjevil, ani jsem nepochopil, jak přesně to funguje/posouvá. Mám ještě jeden kompletní funkční v garáži, ale zatim je zaházenej věcma, tak se na to nemůžu mrknout. Moc jsem neporadil... Citovat
Nema307sw Odesláno 24. leden 2010 Autor Odesláno 24. leden 2010 Původně zaslal: OloZX6R Měl jsem to celý venku při výměně střechy, je to docela složitej mechanismus, nicméně žádný místo na promazání jsem tam neobjevil, ani jsem nepochopil, jak přesně to funguje/posouvá. Mám ještě jeden kompletní funkční v garáži, ale zatim je zaházenej věcma, tak se na to nemůžu mrknout. Moc jsem neporadil... Nevadi, len som chcecl vediet ci niekto neskusal dajme tomu prestreknut tie vodiace drazky nejakym pripravkom. V poslednej dobe to aj dost vrzgalo. Citovat
Sobek Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Ja mam so zatvaranim panoramy tiez maly problem. Otvaraju a zatvaraju sa len predne dva diely, treti ostava stale skryty uplne vzadu. Tiez som pozeral ten mechanizmus a je naozaj dost zlozity. Zda sa mi, ze je tam nejaky remen, na ktory su lamely nejakym sposobom uchytene. Ale problem, ktory opisujes mi najskor vychadza na servo, ktore panoramu pohana. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.