Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejako mi prestalo fungovat otvaranie panoramy. Len to cukne, ale lamely sa nepohnu. Nepredpokladam, ze to ma spojitost s vonkajsou teplotou, cize nie elektricky ale asi mechanicky, nieco tam stuhlo. Mal som tym uz problemy aj na jesen, pri zasuvani mi druha vzdy vyskocila a pol strechy v zadnej casti ostalo otvorenej. Skusal to niekto nejako namazat?...myslim drahu lamiel

[upravil dne 23.1.2010 Nema307sw]

Odesláno

Měl jsem to celý venku při výměně střechy, je to docela složitej mechanismus, nicméně žádný místo na promazání jsem tam neobjevil, ani jsem nepochopil, jak přesně to funguje/posouvá. Mám ještě jeden kompletní funkční v garáži, ale zatim je zaházenej věcma, tak se na to nemůžu mrknout. Moc jsem neporadil...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: OloZX6R

Měl jsem to celý venku při výměně střechy, je to docela složitej mechanismus, nicméně žádný místo na promazání jsem tam neobjevil, ani jsem nepochopil, jak přesně to funguje/posouvá. Mám ještě jeden kompletní funkční v garáži, ale zatim je zaházenej věcma, tak se na to nemůžu mrknout. Moc jsem neporadil...:myslim

Nevadi, len som chcecl vediet ci niekto neskusal dajme tomu prestreknut tie vodiace drazky nejakym pripravkom. V poslednej dobe to aj dost vrzgalo.

Odesláno

Ja mam so zatvaranim panoramy tiez maly problem. Otvaraju a zatvaraju sa len predne dva diely, treti ostava stale skryty uplne vzadu. Tiez som pozeral ten mechanizmus a je naozaj dost zlozity. Zda sa mi, ze je tam nejaky remen, na ktory su lamely nejakym sposobom uchytene. Ale problem, ktory opisujes mi najskor vychadza na servo, ktore panoramu pohana.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...