Bowroy Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Catalytic Converter Fault Dnes cca po 1 km sa mi rozsvietila kontrolka autodiagostiky motora, nasledovalo pipnutie a na palubnom pocitaci sa zobrazila sprava \"Catalytic Converter Fault\". Motor stratil vykon - išiel tak na 40%. Po odstaveni a zhruba 15 min. vypnutí motora bolo vsetko v poriadku. Kontrolka nesvietila a motor v poriadku aj po následnom odjazdení asi 50 km. Mohol by mi niekto napisat o co ide. Je to nieco vazne a treba s tym do servisu? Ďakujem za každú odpoveď. Peugeot 307 1.4E r.v. 2001 Citovat
AnotherOne Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Problém s katalyzátorom, lambda sondou. Skontroluj kontakty na sonde. Citovat
leopoldvin Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 tak tuto hlášku znám mi to dělalo asi měsíc a byl vadný FAP mazec Citovat
Bowroy Odesláno 23. leden 2010 Autor Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: leopoldvin tak tuto hlášku znám mi to dělalo asi měsíc a byl vadný FAP mazec no ja FAP asi nemam, takze neviem.. dufam ze to nebude vadny katalyzator Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.