white Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 Neprovádí někdo zrovna TUS? A nebo nepřebývá někomu dvojice výše zmíněných repro? Sháním Helixy 13cm. Nabídněte. Díky Citovat
jarda23 Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 jo myslim ze pezotacka komunita uz je urcite informovana:) Ja bych taky jedny chtel!!! Citovat
mk405 Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 http://carhifi-profi.com/shop/index.php?act=viewdetails&id=83 ještě snad v akci za 1750,- Citovat
white Odesláno 10. září 2004 Autor Odesláno 10. září 2004 to Destiny: TUS = zkratka z autohifi clubu. (*vysvětlivka: Tappaja = je jeden z jeho \"postižených\" členů) Tappaja Upgrade Syndrom *vysvětlivka: TUS = Instaluješ dobrou kvalitní music. Po čase vidíš jinou a lepší (často dražší) a kupuješ ji a instaluješ a jsi spokojen pokud za měsíc či rok nevidíš nebo neslyšíš jinou a lepší a opět asi nemůžeš pomoci a musíš to v káře mít a opět prodáváš svoji starou (muziku) kolikrát ještě v záruce a kupuješ zas novou atd... Ne neříkej nic takových lidí je opravdu dost. Věř mi. Citovat
Toman Odesláno 12. září 2004 Odesláno 12. září 2004 Ja jsem je koupil u ALDY, mel je v akci myslim za 1390kc (snad nekecam :-)).. ale uz je to asi 2 mesice zpet... Citovat
destiny Odesláno 13. září 2004 Odesláno 13. září 2004 2 White: Já to vím, co to znamená, jen jsem si nebyl jistý, že to bude známo i mezi členy Peugeot-clubu. Jinak mistra Tappaju znám osobě a použití slova \"postižený\" ve spojitosti s Tappajou je zcela na místě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.