jodua Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Mam problem s 1.9D 47kW r.v. 1991 v dnesnich nebo jakkykoliv mrazech nastartuji tak nejak bez problemu, na jedno nebo dve nazhaveni a motor chytne. Neztraci se mi nijak extremne voda ani olej. po nastartovani mi vychazi z vyfuku namodraly dym a je citit nespalena nafta. Motor nedrzi stale otacky. Ruzne skacou. Motor nema zadny tah. Po zahrati je skoro vse v poradku, obcas se mi stane, ze moto malinko skubne, tak jako by byl studeny. Zda se mi, ze ztraci i vykon. Nesetkal se s tim nekdo? Kde by mohl byt problem? Vstriky, naftovy filtr, cerpadlo, ...? Dekuji za rady. Citovat
Benžík Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Zkontroluj jestli funguje \"sytič\". Nevim jak se tomu spravne rika u dieslu. Je to takovej valecek namontovanej u termostatu, vede z nej lanko a to ovlada na cerpadlo asi mnozstvi nafty. Pokud nefunguje, vstrikuje se do studenyho motoru mín nafty nez je potreba. Kontrola = u studenyho motoru musi byt tohle lanko napnuty, u zahratyho se postupne uvolnuje. Taky to muze nekudy prisavat vzduch do nafty, nebo to muze byt tim co pises. [upravil dne 22/1/10 Benžík] Citovat
salomen27 Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Ale ten sytič je len na voňobežné otáčky nie?Tým to asi nebude. Citovat
jodua Odesláno 23. leden 2010 Autor Odesláno 23. leden 2010 Tak jsem koukal na ten sytic a dokonce jsem musel trochu pridat nafty, jinak by mi to chcipalo na volnobeh. Ale tim to asi nebude. Je mi divny, ze za studena mi jakoby nespaluje motor poradne, z vyfuku je citit nafta a kour je namodraly. Po zahrati je vse v poradku. Citovat
jodua Odesláno 23. leden 2010 Autor Odesláno 23. leden 2010 Tak jsem koukal na ten sytic a dokonce jsem musel trochu pridat nafty, jinak by mi to chcipalo na volnobeh. Ale tim to asi nebude. Je mi divny, ze za studena mi jakoby nespaluje motor poradne, z vyfuku je citit nafta a kour je namodraly. Po zahrati je vse v poradku. Citovat
pastorek Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Namodralý dým znamená spaľovanie oleja. S veľkou pravdepodobnosťou máš netesné krúžky. Viacej sa to prejavuje pri studenom motore. Citovat
jodua Odesláno 23. leden 2010 Autor Odesláno 23. leden 2010 Ale olej se mi neztraci. Je z koure citi nafta, nebute to spatnym spalovanim nafty? Citovat
pastorek Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Pri špatnom spaľovaní nafty by to dymilo na bielo. Aspom tak sa to prejavuje. Možno sa mýlim, počkaj na radu skúsenejších. [upravil dne 23/1/10 pastorek] Citovat
libor.vo Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Mne to v techto mrazech chytne bezproblemu, ale asi tak po peti sekundach zacne motor hrozne vynechavat jako by na tri valce,z vyfuku se huli bile az modre (jako kdyz jedete za nalozenou Liazkou).Nekdy to i chcipne tak to musim drzet po plinem nez se to majinko okuli, za tepla je to bezproblemu. Zhavici svicky mam vporadku. Muzete mi prosim poradit co stim? Mam 1,9D. Dekuji. [upravil dne 25.1.2010 libor.vo] Citovat
martin6718 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 keby ti nepalilo naftu tak by ti dymil na čierno(zle miešanie nafty zo vzduchom, zlý predvstrek, málo vzduchu). modro-spaluje olej a tým dosť degraduje aj spalovanie nafty. bielo-studený motor (zrážajú sa vodné pary, zlý tlak vstrekovačov) Na dymenie a chod motora má vplyv aj kvalita nafty.Na nafte s nízkym cetánovým číslom je dlhý prieťah zážihu. Takto je to aspoň na väčších motoroch zetor, v3s, tatra, škoda diesle a podobne.(Staršie diesle) Citovat
jodua Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 dneska jsem zjistil ze kdyz stojim chvili na miste, tak pod vyfukem jsou cerny \"saze\". Takze to vypada na ten olej ve valcich? Citovat
jodua Odesláno 16. únor 2010 Autor Odesláno 16. únor 2010 Zkontroloval jsem olej a vodu. Nic se mi neztraci, do vody tlak nejde, olej je cistej. Porad mi auto hodne kouri. Mam spotrebu dost vysokou cca 8,5-9,5l/100km. Auto nema vubec vykon, do vetsiho kopce jedu tak 40km/h zda se mi to, nebo jsou spatny tlaky na valcich? Citovat
martin6718 Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: jodua Zkontroloval jsem olej a vodu. Nic se mi neztraci, do vody tlak nejde, olej je cistej. Porad mi auto hodne kouri. Mam spotrebu dost vysokou cca 8,5-9,5l/100km. Auto nema vubec vykon, do vetsiho kopce jedu tak 40km/h zda se mi to, nebo jsou spatny tlaky na valcich? zlé tlaky by to mohli byť, pri zohriatom motore su tlaky vždy vyššie ako pri studenom.Sedelo by to aj na to, že ti motor ide za tepla normálne ako si písal. To že si našiel čierne sadze pod výfukom, by som prisudzoval zlému páleniu nafty a nie oleja.Proste tam máš veľa nafty a málo vzduchu. Tiež by pomohlo, keby si zistil ako ti motor dýcha cez odvetrávanie a čo vychádza z odvetrávania, či dym z nafty, alebo para.Para asi nie v tvojom prípade. Na traktore mám vybehaný motor a z odvetrávania mi dymí ako z výfuku:-) a aj dýcha.Takže musím robiť GO. Citovat
jodua Odesláno 18. únor 2010 Autor Odesláno 18. únor 2010 Tak problem je vyreseny. Jednou mi to pri ceste z prace nedalo, tak jsem si v pulce cesty zastavil a otevrel kapotu. Zjistil jsem ze hadice co mi vede ze sani (od filtru) byla zmackla, jako brcko. Takze jsem hadici povolil od filtru a nahle auto zacalo spravne palit a jed. Takze do filtru se mi dostala voda a spolu s bordelem mi ho uplne utesnili. Citovat
martin6718 Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: jodua Tak problem je vyreseny. Jednou mi to pri ceste z prace nedalo, tak jsem si v pulce cesty zastavil a otevrel kapotu. Zjistil jsem ze hadice co mi vede ze sani (od filtru) byla zmackla, jako brcko. Takze jsem hadici povolil od filtru a nahle auto zacalo spravne palit a jed. Takze do filtru se mi dostala voda a spolu s bordelem mi ho uplne utesnili. to vysvetluje ten čierny dym, malo vzduchu. Citovat
jodua Odesláno 18. únor 2010 Autor Odesláno 18. únor 2010 jj, spatne spalena nafta sla do vyfuku a proto auto nemelo tah a strasne kourilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.