Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

JJ jasne tie rohoze mam na zodratie, urcite dam prec, len este neviem ake tam dam :) co sa tyka tich dvery tak normalne osm dal dole tapacir z druhej strany je ten plast zataveny na viacerych bodoch tie som normalne odvrtal ocalunil a potom na tie body som kvpol tavnou pistolou ked to zatvrdlo tak to tam pefektne drzi

Odesláno

Jinak jak tady řešils ten matný lak, tak se dá polepit auto Fiber folií, tzn, že přesně kopíruje tvar karoserie, a vyrábí se i jako matná černá, vypadá to přesně jako matný lak, ale líp se to udržuje, celé auto vyjde na cca 25.000,-Kč.

Odesláno

nahodou ta červena se mne osobne libi pretože mám taky červenu v interieri a je tu paradne......a tie koberece ozaj von...ked takt tak si zožen original taky plech a len ho presne vyrež a poohybaj a máš to tam original a neni to take tuzerske :D

Odesláno

Tie koberce som kupil s autom a zatial som ich nevymenil, dam tam dake cierno cervene len este som nenasiel take ktore by sa mi pacili....

Ako tak sa mi pozdavaju tieto... v tej cervenej variante

Autokoberec_MOMO_48761533c041b.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: vanhalf

Cawko chlapy nevite kde by sa dal zohnat takyto diffuser ?? beha nam po BB 207 co to ma a vyzera to fakt super

9613 13 alebo 9613 14, pre klasicky a sportovy zadny naraznik, ale asi to bude jeden a ten isty diel..cena je rovnaka, ako tu uz pisali vyssie...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...