pipistrel Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 co takto znak s rcz dopredu a 508 predny dozadu ?? zozen mi lacny z rcz a ja si ho dam Citovat
Guest mischko11 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 co takto znak s rcz dopredu a 508 predny dozadu ?? zozen mi lacny z rcz a ja si ho dam kolko je lacny ??? a viem isto ze zadny s rcz nepasne dozadu na 207 Citovat
vanhalf Odesláno 31. březen 2011 Autor Odesláno 31. březen 2011 Chystate se nekto na Extreme Show Příbram XII 8 - 9 dubna? já ještě uvažuju.. nevím nevím... Ty tam pojedeš? No asi hej, snad stihnem dat dokopi auto Citovat
Sobol Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 dneska zakoupené H7... a nevlezly.. .. asi to tam vyvrtam vykruzovadlem.. Citovat
vanhalf Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 Jakto? mne tam uplne v pohode vlezlia to som kupoval tie najlacnejsie v tescu Citovat
Sobol Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 neprošla ani hlavička... je tam takový otvor jakoby ve tvaru T.. mi to příjde jak by tam měla být xenon výbojka.. nějakou doma v šupleti mám tak zkusím jestli to nebylo vymyšleno pro ni..ale jak potřebuješ zasvítit dálkovýma tak nemůžu čekat než mi nastartuje a rozžhaví xenon.. Citovat
vanhalf Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 Hm tak to mas dake divne, ja som tam mal normalny okruhli otvor a H7 krasne presla Citovat
Frozz Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 foto foto kapoty na autě a znaku, šup :roker Citovat
vanhalf Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 No foto pridam hned ked mi vyleze auto z lakovne, uz to tam je mesiac najprv som cakal n anarazniky, samozrejme s autom nic nerobili, potom bolo tizden u klampiara a terz je uz 2 tizdne v lakovni, lakiernik sluboval ze do konca tizdna to bude hotove tak uvidim. Citovat
Sobol Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 tak žárovku jsem tam nakonec dorval- musel jsem ale patici upravit kombinačkama a štípačkama.. abych udělal otvor, kterým by prolezla ta H7 Citovat
vanhalf Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 hh no vidis ze to slo ale je divne ze si to musel upravovat, mne to tam vlezlo uplne krasne Citovat
vanhalf Odesláno 15. duben 2011 Autor Odesláno 15. duben 2011 V nedelu si konecne idem do lakovne po auto, uz ostava jenom nalepit mriezky do naraznikov a bude to objednal som si tuto mriezku rozmer oka 16X8 , co nato poviete? Citovat
MHS Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 kousek tohodle tahokovu mam jeste v garazi. Otec si jí dával na Fiata Stillo bude to super Citovat
vanhalf Odesláno 19. duben 2011 Autor Odesláno 19. duben 2011 No mal som si ist po auto v nedelu, bohuzel zase to lakiernik posunul takze je to u neho uz 6 tizdnov pred chvilou mi volal ze zajtra to bude ale ze nema cas to poskladat takze s tim bude este prace, zajtra snad hodim prve fotky a o vykendu to dam dokopi Citovat
vanhalf Odesláno 20. duben 2011 Autor Odesláno 20. duben 2011 Tak tady to je panove, cerstvo z lakovne, zatim stara kapota a bez mrizek vsetko budu dokoncovat o vikendu kridlo sme jemne chirurgicky kladivem odstranily (drzalo teda statocne) po vikendu dodam uz finalne fotecky Citovat
Frozz Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 No mě se tam moc nelíbí ta díra v kapotě, a kde je znak lva? Předpokládám že ten se tam ještě dodělá .... můj šálek kávy to úplně není, ale HLAVNÍ je, že se to líbí tobě . BTW: není křídlo na prodej? edit: prosímtě, jestli uvažuješ o 16\" kolech, nedělej to, rozhodně ne na 1.4 55kw. [upravil dne 20/4/11 22:12 Frozz] Citovat
winco Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 tak ja budem uprimny a mne sa to vobec nelibi, ja na upplne iny štýl uprav ale tak ako celek to bude určite super A vobec sa nenehaj odhovoriť od 16\" kol...ked to nerobiš na zavody čo určite nie ale skôr ako show car tak kludne aj 17\" bych dal aby to bola paradička Citovat
buga Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 no ja hovorim taktiez len za seba,,.na fotke to vyzera zvlastne, tie velke diery vpredu na bokoch. i ked tam bude mriezka..neviem, cudne.. a zadok.. to taktiez...asi nemam rad velke diery :D:D a ked uz tak dozadu este jeden vyfuk...ten jeden a obrovsky podobne tam nesedi Citovat
Sobol Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 za mě to špatné není, přídej pak ještě fotku ze strany.. Jinač ten vyfuk bych taky vyměnil, nebo alespoň ho dal narovno.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.