Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest mischko11
Odesláno
co takto znak s rcz dopredu a 508 predny dozadu ??:myslim

zozen mi lacny z rcz a ja si ho dam ;)

kolko je lacny ??? a viem isto ze zadny s rcz nepasne dozadu na 207
Odesláno
Chystate se nekto na Extreme Show Příbram XII 8 - 9 dubna?

já ještě uvažuju.. nevím nevím... Ty tam pojedeš?

No asi hej, snad stihnem dat dokopi auto :)

Odesláno

neprošla ani hlavička... je tam takový otvor jakoby ve tvaru T.. mi to příjde jak by tam měla být xenon výbojka.. nějakou doma v šupleti mám tak zkusím jestli to nebylo vymyšleno pro ni..ale jak potřebuješ zasvítit dálkovýma tak nemůžu čekat než mi nastartuje a rozžhaví xenon..:roll

Odesláno

No foto pridam hned ked mi vyleze auto z lakovne, uz to tam je mesiac :( najprv som cakal n anarazniky, samozrejme s autom nic nerobili, potom bolo tizden u klampiara a terz je uz 2 tizdne v lakovni, lakiernik sluboval ze do konca tizdna to bude hotove tak uvidim.

Odesláno

tak žárovku jsem tam nakonec dorval- musel jsem ale patici upravit kombinačkama a štípačkama.. :mad: abych udělal otvor, kterým by prolezla ta H7

Odesláno

V nedelu si konecne idem do lakovne po auto, uz ostava jenom nalepit mriezky do naraznikov a bude to :) objednal som si tuto mriezku rozmer oka 16X8 , co nato poviete?

unled1h.jpg

Odesláno

No mal som si ist po auto v nedelu, bohuzel zase to lakiernik posunul takze je to u neho uz 6 tizdnov :( pred chvilou mi volal ze zajtra to bude ale ze nema cas to poskladat takze s tim bude este prace, zajtra snad hodim prve fotky a o vykendu to dam dokopi

Odesláno

Tak tady to je panove, cerstvo z lakovne, zatim stara kapota a bez mrizek vsetko budu dokoncovat o vikendu :) kridlo sme jemne chirurgicky kladivem odstranily (drzalo teda statocne) po vikendu dodam uz finalne fotecky

dsc00683mz.jpg

dsc00684y.jpg

Odesláno

No mě se tam moc nelíbí ta díra v kapotě, a kde je znak lva? Předpokládám že ten se tam ještě dodělá .... můj šálek kávy to úplně není, ale HLAVNÍ je, že se to líbí tobě :super.

BTW: není křídlo na prodej?:roll

edit: prosímtě, jestli uvažuješ o 16\" kolech, nedělej to, rozhodně ne na 1.4 55kw.

[upravil dne 20/4/11 22:12 Frozz]

Odesláno

tak ja budem uprimny a mne sa to vobec nelibi, ja na upplne iny štýl uprav ale tak ako celek to bude určite super :)

A vobec sa nenehaj odhovoriť od 16\" kol...ked to nerobiš na zavody čo určite nie ale skôr ako show car tak kludne aj 17\" bych dal aby to bola paradička :)

Odesláno

no ja hovorim taktiez len za seba,,.na fotke to vyzera zvlastne, tie velke diery vpredu na bokoch.

i ked tam bude mriezka..neviem, cudne..

a zadok.. to taktiez...asi nemam rad velke diery :D:D:D

a ked uz tak dozadu este jeden vyfuk...ten jeden a obrovsky podobne tam nesedi :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...