MHS Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 no to věřím . podle tech rysů co tam vidim tak počítam že ten had bude omotaný kolem páteře že? vypada to moc dobře. Za to si musel zaplatit slušný balík peněz co? Citovat
vanhalf Odesláno 22. červen 2011 Autor Odesláno 22. červen 2011 jj bude omotanej kolem, no delal mi to kamos tak to az tak moc drahy nebylo Citovat
Frozz Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 Ahoj, jak ti drží ten karbon na předním znaku? Citovat
vanhalf Odesláno 5. červenec 2011 Autor Odesláno 5. červenec 2011 Tak skoro hotovo, uz sa to bude len doladovat Citovat
winco Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 ja chci taky kamoše tatera :D inak fajne to vyzera ....a nebude to pokračovať až dole na konec chrbtice??? a auto taky hezke Citovat
vanhalf Odesláno 5. červenec 2011 Autor Odesláno 5. červenec 2011 mnoza ze bude, este se to bude trochu doladovat a mozno to bude pokracovat az dolu Citovat
Petr král T Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 tak tohle vlákno je na mě síla, jako puberťák bych to bral, ale co ti mladí vědí o živoťě, prd. Havel a spol sem pustili západ a tak to vypadá. V podstatě je však chápu, chtějí se lišit, ikdyž na primi úrovni... My neměli ani na ty posraný M-béčka a Wartburga měli jen vyvolení, o Žiguli ani nemluvě. Jó, časy se mňéééníí. Citovat
Cinicman Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 tak tohle vlákno je na mě síla, jako puberťák bych to bral, ale co ti mladí vědí o živoťě, prd. Havel a spol sem pustili západ a tak to vypadá. V podstatě je však chápu, chtějí se lišit, ikdyž na primi úrovni... My neměli ani na ty posraný M-béčka a Wartburga měli jen vyvolení, o Žiguli ani nemluvě. Jó, časy se mňéééníí. Toto celé bolo dúfam myslené ako joke lebo takú primitívnu kravinu si vážne ani napísať nemohol, že... ??? Citovat
Guest mischko11 Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 tak tohle vlákno je na mě síla, jako puberťák bych to bral, ale co ti mladí vědí o živoťě, prd. Havel a spol sem pustili západ a tak to vypadá. V podstatě je však chápu, chtějí se lišit, ikdyž na primi úrovni... My neměli ani na ty posraný M-béčka a Wartburga měli jen vyvolení, o Žiguli ani nemluvě. Jó, časy se mňéééníí. Toto celé bolo dúfam myslené ako joke lebo takú primitívnu kravinu si vážne ani napísať nemohol, že... ??? len ho nechaj je tu asi novy Citovat
Cinicman Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Mňa by hlavne zaujímal vek pána Petra lebo ja sa teda stále cítim mladý (hlavne duchom ) ale že by sme za tých komančov nemali ani na posratú Mbéčku ... no neviem, neviem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.