Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám problém.něco jsme vařily a chytil mi ventilátor topení(nesmějte se jsem vůl že jsem si tam něco nedal) shořely mi dvě lopatky a tím je nevyváženej...potřebuju vědět kudy na něj..ze shora jsem to zkoušel a myslím že tudy cesta nevede...nejspíš sundat kastlík a dostat se pod air bag spolujezdce a tam už nějak vyndat motor i s ventilátorem...jen mi potvrˇ%dte jestli je to takhle spodem nebo se mám pokusit zeshora..dík

Odesláno

netreba sundavat kastlik a uz vubec ne delat neco s airbagem, staci jen ten hadr co drzi na trech plastovych cudlikach a pak uz jen vysroubovat tri srouby, ktere drzi samotny ventilator

Odesláno

ale tam pod filtrem jsou jen dvě 6tky šrouby které drží přírubu na filtr,to sundat jde.....dole jsou všude plasty a pod nimi ventilátor...musel bych nějak vyndat ty plasty co tam jsou a zatím jsem nepřišel jak...ale jestli říkáš že na 100% je to zeshora tak to musí jít

Odesláno

no vidíš...;-)tak jsem nekecal....už jd na to ..tak díky...ale stejně ho musím sundat protože tram potáhnu napájecí kabel pro zesík...nevím zda tam někam prolezu k motorusnad jo..dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...