Strejdakopec Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 mám problém.něco jsme vařily a chytil mi ventilátor topení(nesmějte se jsem vůl že jsem si tam něco nedal) shořely mi dvě lopatky a tím je nevyváženej...potřebuju vědět kudy na něj..ze shora jsem to zkoušel a myslím že tudy cesta nevede...nejspíš sundat kastlík a dostat se pod air bag spolujezdce a tam už nějak vyndat motor i s ventilátorem...jen mi potvrˇ%dte jestli je to takhle spodem nebo se mám pokusit zeshora..dík Citovat
Ferry Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 netreba sundavat kastlik a uz vubec ne delat neco s airbagem, staci jen ten hadr co drzi na trech plastovych cudlikach a pak uz jen vysroubovat tri srouby, ktere drzi samotny ventilator Citovat
Strejdakopec Odesláno 22. leden 2010 Autor Odesláno 22. leden 2010 ale tam pod filtrem jsou jen dvě 6tky šrouby které drží přírubu na filtr,to sundat jde.....dole jsou všude plasty a pod nimi ventilátor...musel bych nějak vyndat ty plasty co tam jsou a zatím jsem nepřišel jak...ale jestli říkáš že na 100% je to zeshora tak to musí jít Citovat
Ferry Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 nene, zeshora ne, musis lehnout na zada pod kastlik spolujezdce a jit na to zespodu palubky Citovat
Strejdakopec Odesláno 22. leden 2010 Autor Odesláno 22. leden 2010 no vidíš...;-)tak jsem nekecal....už jd na to ..tak díky...ale stejně ho musím sundat protože tram potáhnu napájecí kabel pro zesík...nevím zda tam někam prolezu k motorusnad jo..dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.