Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to P 206 a jeden silentblok co je primo na tom rameni me pri zhompnuti auta hrozne vrze v servisu me rekli ze je to na vymenu celeho ramene,ale jak jsem hledal na netu kolik ta ramena stoji(je jich hodne a vyrazne odlisne ceny) tak jsem narazil na samostatne

Silentbloky tak se me zda zbytecny menit cele rameno kdyz kloub je vpohode...

Odesláno

WD jsem zkousel a nepomohlo to...ty ramena se prodavaji klidne i za 1100kc. Ale to nebude asi zadna kvalita co...na druhou stranu pred 5tis. Km jsem menil kloub na ridici tyci (zadnej smejd) a dnes me zacal mlatit znova...nevim co si otom mam myslet

Odesláno

napsat značku tady klidně můžeš,ale že by tak rychle odešel kulák?,no nevím

jinak u 206 jde při výměně silentbloku ramene nápravy hlavně o to,posoudit stáří a hlavně stav spodního kuláku,který se samostatně vyměnit nedá--aby nenastala situace,že se vymění oba silentbloky ramene a za pár týdnů se zjistí,že je v tahu spodní kulák... :myslim

osobně bych měnil celé rameno:super

[upravil dne 23/1/10 ozzy56]

Odesláno

Ten zatim neklepe,ale s vymenou pockam do jara,tak treba zacne, a ty silnice-ujezdenej snih doskakanej od radlice silnicaru je to tak pro nejaky suv te 206ky je me uplne lito kdyz potom jedu...

Odesláno

mě to mlátilo u kola při přejezdu nerovností, zajel jsem si za známym na technickou, po shlédnutí byl verdikt jasnej, silenblok rame je v tahu, v servisu oprava na 2-4 hodiny za 1700,- komplet a auto je tiché jak myška...

[upravil dne 28.1.2010 Bobesch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...