Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

U 405ky je to takhle: byly 2 typy.

1) Byly tam nejake hacky a ty se daly takovou skvirkou odpacit a sklicko slo ven.

2) Sklo je prilepene i s vyhrivaci ploskou na pohyblive casti vpravo a vlevo. Lepidlo je ale trochu pruzne, takovy chemopren a jde to OPATRNE odlepit. Bohuzel, rikaji, ze se musi koupit nove cele zpetne zrcatko. Ja jsem to s dostal opatrne ven sroubovakem. Musi se to vyklonit do strany co to jde. Ale vysledek nezarucuju.

Tak snad to mas podobne.

A jeste jeden zapich - rozdelaval jsem to protoze mi nefungovalo polohovani do stran. Byla praskla takova ozubena osicka. Sla slepit sekundakem. No jo, ale mlada mi tuhle myla zrcatka a trocu vic zatlacila. Takze cela prace na pi...u.

:D

Odesláno

Vyhni sklíčko směrem nahoru a když koukneš do spodní štěrbiny, uvidíš tam dva konce stříbrných drátků. Ty dej k sobě a tím to uvolníš. Je to segrovka (pojistná pružina).;)

Odesláno

Je to tak jak píše Radek. Jsou tam dva drátky a ty k sobě, jde to celé zrcadlo i s přídržným plastem. nebo tam bývá dole za zrcadlem malinká páčka a tu překlopit na druhou stranu to znamená zleva doprava nebo naopak už nevím.;):cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...