paso Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 Neviete niekto ako sa da rozobrat vonkajsie spatne zrkadlo - Bez rozbitia )) (elektr. ovladane) Citovat
paso Odesláno 7. září 2004 Autor Odesláno 7. září 2004 sorry, zabudol som je to 406 model 2000 Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 U 405ky je to takhle: byly 2 typy. 1) Byly tam nejake hacky a ty se daly takovou skvirkou odpacit a sklicko slo ven. 2) Sklo je prilepene i s vyhrivaci ploskou na pohyblive casti vpravo a vlevo. Lepidlo je ale trochu pruzne, takovy chemopren a jde to OPATRNE odlepit. Bohuzel, rikaji, ze se musi koupit nove cele zpetne zrcatko. Ja jsem to s dostal opatrne ven sroubovakem. Musi se to vyklonit do strany co to jde. Ale vysledek nezarucuju. Tak snad to mas podobne. A jeste jeden zapich - rozdelaval jsem to protoze mi nefungovalo polohovani do stran. Byla praskla takova ozubena osicka. Sla slepit sekundakem. No jo, ale mlada mi tuhle myla zrcatka a trocu vic zatlacila. Takze cela prace na pi...u. Citovat
Radek V. Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Vyhni sklíčko směrem nahoru a když koukneš do spodní štěrbiny, uvidíš tam dva konce stříbrných drátků. Ty dej k sobě a tím to uvolníš. Je to segrovka (pojistná pružina). Citovat
lexa Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Je to tak jak píše Radek. Jsou tam dva drátky a ty k sobě, jde to celé zrcadlo i s přídržným plastem. nebo tam bývá dole za zrcadlem malinká páčka a tu překlopit na druhou stranu to znamená zleva doprava nebo naopak už nevím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.