Dopiťák Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 Diky vsem. mno tet motor umejvat nebudu ..jen ho tam chci hodit rozbehat atd..pak pujde ven ..celej motor. prostor se bude strikat + na motoru se budou strikat plasty do barvy a budu se muset kouknout jeste na svicky prej sou tam original a na par dalsich veci... tet si jeste zajedu pro par dalsich veci a kolem pulnoci sem doufam nahodim foto jak je motor uvnitr :D [upravil dne 21/2/10 tommas11] Citovat
JoseA Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Moc pěkně se tomu autu věnuješ a přiznám se, že je to pro mě trochu vzor ačkoliv nemám v plánu žádné předělávky. Do sedana sem si sehnal přístrojovku z new modelu, ale netroufnul sem si předělat konektory ani sem je neměl kde sehnat, tak sem sehnal ze starého modelu, ale s podsvícenýma ručičkama, jenže ty mají nějaký měřič oleje a ten nevím jestli by šel nějak zapojit, a jestli je na to vůbec na motoru nějaká příprava. Myslím že s tím laboroval oni, ani nevím jak dopadnul. Tapecy tady byly v inzerci ze 3dvířka new model a jelikož prodejce trochu znám a nabídnul mi i dovoz, protože jezdí kolem, tak sem je vzal. Nebudu je ale předělávat, tak kdybys potřeboval pustím dál. Akorát nejsou k nim ani ovladače oken, ani mřížky na repro. Citovat
Dopiťák Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 cus JoseA s tim mericem hladiny a tlaku oleje to jde vyresit jednoduse dokonce by si na to mel mit na motoru nastavbu..a k tem new pristrojum jestli je porad mas tak budu mit navic jednu el. instalaci.. tak bych ti to mohl pomoct predelat ..stejne asi potom budu na to delat navod..mrte lidi se chce do toho pustit na tapeci ti napsu SZ... Citovat
oni Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 hele na tlak oleje staci sehant cidlo treba z 205 nebo 309, udelat na soustruhu redukci a pichnout to k policajtovi, natahnout jeden dratek,rekl bych ti kam, tam pripojis a bude ukazovat. Citovat
Sobol Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 tak jak to tady pokračuje.. koukám koukám, motor ještě není na svém místě uplně a to čalounění se nejspíš taky nestihne do té svatby jak jsi psal.. Citovat
Dopiťák Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 Cus no co na to rict... nic se nedari dily nedochazi vcas ..a s penezma to tet taky nemam zrovna v poho jelikoz sem zapomel ze nemam kvadro atd coz mi zhatilo plany..takze budu rad kdyz budu mit do svatby aspon motor na myste a udelanou elektriku.. + nedari se mi sehnat brzdice .butto sou po dvojicich(na 2 auta) nebo sem nasel jen uplne novy Tak konecne mi prisla elektrika s drzakem na motor tak se na to zachvilku vrhnu v noci doufam startuju motor je na myste el.uz taky mam ale elektrika na motoru je jina takze zase schaneni ..... takze dneska se vrhnu na kola trochu je ocistim a dam jim lazen Copak tam kouka [upravil dne 22/3/10 tommas11] Citovat
Dopiťák Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 po:aut a to sou jen umyty pak se bude jeste lestit [upravil dne 22/3/10 tommas11] Citovat
Brian Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 super to mas cely sem to procetl a uz se tesim az tvuj starej moturek zacne bezet u mne:D Citovat
klm16 Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 s cim si cistil tie kolesa?? toez sa na to chystam cez vikend .... vyzera to supr... Citovat
Dopiťák Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 KLM16: skusil sem na to koupit pripravek znacky ARMORALL wheel cleaner (cena kolem 200kc) a dost me prekvapil jak sundava ten zapecenej prach od desticek..dokonce sem to skousel ma kolech co byly po nehode a mely na sobe barvu z jinyho auta kterou sem nesundal ..a timhle po 20minutach drhnuti slo dolu vsechno.. Brian: Dik,taky sem koukal jakou si mu dal ocistu a doufam ze ti bude slouzit tak dobre jak me..a mam jednu otazecku copak to mas za kola v avataru?? ;) A o tom jak pokracuju: jelikoz nemuzu sehnat kabelaz na motor tak se to moc nehejbe kua.. delam jen nejaky maly upravicky na karoserii [upravil dne 29/3/10 tommas11] Citovat
Brian Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 ty kolecka uz jsou objednany na konci dubna by snad meli prijit uz jsou objednany od prosince ale jeste je v italii nevyrobili tak snad se dockam jsou to Mim 17tky 7palcu a budu na to davat stejnej profil co mas ty jak se ti na tom jezdi?na tech gumach? Citovat
Dopiťák Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 ty jo me se na tom jezdi v poho oproti profilu 50 co sem mel na 15kach nejakou zmenu na dirach necitim jen v zatackach to jde poznat jelikoz ty toya maji dost nezvykle tvrdou patku a bok plaste..ale kdyz zaprsi nebo je trochec blata na ceste uz tak dobry nejsou mam je jen na sport vyjizdky..na vodu sem mel nebo jeste mam uniroyal rally 550 ktery na rozzhavene silnici umiraj ale na vode sou jak doma..je to tesky musis vedet kde jezdis a hlavny kdy chces jezdit me to do vrchu na vode bavilo vic nez na suchu hlavne diky tem uniroyalkam na ty nedam v desti dopustit:D Citovat
Dopiťák Odesláno 19. září 2010 Autor Odesláno 19. září 2010 Zdravim vsechny po delsi odmlce a malinko aktualizuju topik.. Takze facelift uz je konecne hotov v plnem rozsahu na MK3 tet uz jen dodelavam mensi upravy a sem hotov po seriove strance.. Tet uz jen ten lak + udelat lemy..Ale premejslim do jake barvicky to hodit mam 2 navrhy a porad se nemuzu rozhodnout jakou tam dat jestli bilou perlet nebo napul rudou a cernou perlet.. Mam rad vice nazoru tak kdyztak piste jak by se to vam libylo:D V case co sem nemel nektery ND tak sem zacal kutit jak predelat interier a do zadu se mi podarilo posadit sedaky z 406coupe ..ty sedacky se mi strasne libyli a uz od zacatku prestavby sem po nich pokukoval az sem nakonec sehnal sadu El.sedacek za good cenu od clena Devils-Night a timto mu dekuju protoze sou fakt paradni.. A jelikoz mam tetka zase nejakej cas tak se hodim nejaky foto jak se to pomalicku rysuje :Dbohuzel foto mam jen z telefonu kterej jaksi zacina stafkovat [upravil dne 19/9/10 od tommas11] Citovat
Dopiťák Odesláno 19. září 2010 Autor Odesláno 19. září 2010 Kotouce 266 vs 305 jen pro porovnani nakonec pujdou plovouci od MDcomponents Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.