Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

bylo mi zamknuto tema ze nejsme forum o virech ale o autech..

tak jsem si to tema schvalně našel našel.

no to aby zavřeli celej pokec. tam neni ani jedno tema o autech :)

Odesláno

Neblbni:o:bojim

Ale je fakt že poslední dobou je to tady občas jak za komárů a funguje tu dvojí metr!Ale přeci se na nás kteří se těší na to jak dopadneš se svou přestavbou a lidi co s tebou rádi pokecají (popíší:D) nevykašleš kvůli nějakému nesmyslnému incidentu.Normálně se na to vyser,přejdi to a jdi dál:papa:myslim

Byla by tě škoda;)

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Fr3sh

bylo mi zamknuto tema ze nejsme forum o virech ale o autech..

tak jsem si to tema schvalně našel našel.

no to aby zavřeli celej pokec. tam neni ani jedno tema o autech :)

ja to rikal...ale uz to neresim...kdyz ti zamknou tema, je jedno jaky ted mam na mysli jiny a jeden admin ti napise ze to zamnul diky tomu ze sme chatovali, druhy napise ze je to kvuli mnoho prispevku a zatezuje to forum, treti napsal zase neco jineho...je to nekdy k smichu a kdyz jim napises proc nesmazou a nezalozi novy tema Jake je pocasi u vas...nebo jak to je...odepisou ze se na pocasi kazdy podiva...urcite se bude divat na rok stary pocasi..nema cenu to ale radsi resit :D

Odesláno

tak ted si mne teda nasral:(:Dale co se da delat..doufam ze budes mit nekde vlakno o svem autu,pac mne to dost zajimá:)hodne stesti a byl bych rad kdyby ses na to vysral a zustal tady:rokerHOMBRÉ:roker:potlesk

Odesláno

Tak to mě taky štve,tvoje vlákno mě zajímá.Připojuju se k ostatním,kašly na to a zůstaň tu.

lehké :xvul Č.Trpaslík je super,sám ten sitcom žeru.

P.S. První díl se taky jmenoval The End a jak dobře pokračoval dál. :D

[upravil dne 5/2/10 Voighta]

Odesláno

Opovaz sa nas tu opustit a najdeme si tvoju garaz a rozbijeme ti tu nadheru:bacha:D:D

...kazdopadne ban pre clena s ktorym si sa dostal do krizku, aj ked neviem o co sa jedna, ale nestoji to za to:papa

...a Red dwarf je uzasna klasika, poctivo to mam odkukane:mrk

Odesláno

Hele hoši, jen dotaz. Kde jste byli když se podávali kandidátky na Moderátory?? Co? Ted se tu rozčilujete, je pravda že někdy to možná není dokonalý, ale věřte že to není jednoduchý, takže bych byl rád kdyby jste trochu sklidnili krev, možná by nebylo od věci si o tom třeba někde v nějakým tematu trochu pokecat, co máte na srdci atd, a ne tady v Našich kárách pomlouvat, to umí kde kdo.:papa

Odesláno

Taky jsem konečně narazil na to, o čem mi Čakom psal v soukromce...

Nemyslíte si, že by bylo lepší, když je vám činěno příkoří, napsat přímo tomu, kdo to příkoří dle vašeho názoru působí, než tady někde v koutku brečet, jak je ten svět krutej a nespravedlivej?

Jsme lidi, diskutovat se dá o čemkoliv.

Denně jsou tu stovky aktivních lidí, vznikají stovky nových příspěvků, bohužel není v silách nás málo pár moderátorů to přečíst úplně všechno. Takže naše práce je holt stylu \"tu ťukám, tam ťukám\".

Pokud nám chce někdo napomoct s udržením pořádku na fóru, má možnost na jakýkoliv nepatřičný příspěvek upozornit moderátory prostřednictvím tlačítka \"Report\", v pravém horním rohu každého příspěvku. Může se samozřejmě stát, že moderátorova představa o pořádku je jiná, než přispěvatelova představa o pořádku. To pak ale nezbývá, než moderátorovi napsat a vyříkat si to s ním, aby k podobným nedorozumněním nedocházelo.

Odesláno

Mno rozlezelo se mi to v hlave a udelam to jak rikal 309GT prejdu to a pujdu dal..jelikoz sem necekal ze muj projekt zajima tolik lidi a ze sem tu mozna i tak nejak zapadl:mad: ..

a MirasCC ver ze sem ti nechtel delat prikori a nenastvalo me smazani prispevku ale nastvalo me ze si promazal docela zavaznou vec a topik si uz nepoopravil..ale na druhou stranu moje chyba byla ze sem ti to mel nahlasit hned pri prvnim konfliktu a za to se ti velice omlouvam..a doufam ze odtet uz spolu budem jen zadobre;)

A kdyz se to tu takhle chce resit udelal bych topik neco jako *Navrhy a tipy na upravu ci zmenu fora* ale nejak tak kde to najdou vsichni..a muze se o tom diskutovat..

Odesláno

mno prispivat budu urcite dal :D jen tet to neni tak horky jelikoz kdyz se dela elektrika tak to neni moc vydet :) dneska mam v planu rozdejchat strechu a zadni okna..takze drzte palce jelikoz budu predelavat spinani ovladace strechy tak aby nesel na kontrolku mazani ale na kontrolku rucni brzdy..uz me stvalo porad zhasinat motor kdyz chci dat strechu dolu ci nahooru :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...