martis Odesláno 24. leden 2010 Autor Odesláno 24. leden 2010 ok skontrolujem,ked mozem vediet naco su tie poistky? Citovat
comm Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Tak páni mne to uz funguje vlozim som kluc predstartovacej polohy stlacil tlacitko dioda sa rozsvietila a hned zhasla vypol zapalovanie vytiahol kluc a auto zamkol. vsetko v pohode inak je to model 97/12 2,1TD vybava SV uroven neznam Citovat
martis Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 do predstartovacej polohy myslis tym ze sa ti rozsvietia kontrolky na budikoch?ja to tak robim.ja ked stlacim tlacidlo na 10s tak mne dioda svieti stale az do dalsieho stlacenia tlacitka. Citovat
comm Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Ta kde sa ti rozsvieti aj kontrolka na zhavenie tak tam a ja iba stlacim blikne a je hotovo. Inak vsetko funguje. Ja som odpojoval rj bo sa mi to odomikalo samo aj to tu niekde je o tom pisane a opravil studaky co ich bolo dost. [upravil dne 25.1.10 comm] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.