Guest Martin2422 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Zdravím, na webe som objavil ponuku stieračov HEYNER ( http://www.sjcompany.sk/index.php?main_page=index&cPath=74_80 ). Má s nimi niekto skúsenosti, budú sa dať použiť na Peugeot 307 r.v. 2003 ? Za akúkoľvek radu vopred ďakujem ... Citovat
sekaj Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Zámky by měli sedět ale změř si o kolik mm se ti míjej stěrače,protože nějak mi nesedí rozměry těch stěračů.Origo je 700/650 takže ne každé straně stěrače máš navíc 5mm tzn. celkově 1cm.Pokud se ti budou míjet víc jak o tento rozměr bude to OK. Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 co chces slyset o kvalite steracu za 3kila , pro nekoho plusem ze maji nahradni gumicku, jsou dobre doporucuji, ovsem zaklad je mit ramena steracu ok , jinak budou skakat a vrzat, ale to snad delaji vsechny stiratka Citovat
Guest Martin2422 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Původně zaslal: sekaj Zámky by měli sedět ale změř si o kolik mm se ti míjej stěrače,protože nějak mi nesedí rozměry těch stěračů.Origo je 700/650 takže ne každé straně stěrače máš navíc 5mm tzn. celkově 1cm.Pokud se ti budou míjet víc jak o tento rozměr bude to OK. Dík za radu, zajtra na to pozriem ... Citovat
Guest Martin2422 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Původně zaslal: Pe.Tr co chces slyset o kvalite steracu za 3kila , pro nekoho plusem ze maji nahradni gumicku, jsou dobre doporucuji, ovsem zaklad je mit ramena steracu ok , jinak budou skakat a vrzat, ale to snad delaji vsechny stiratka Nepotrebujem stierace ktore mi po namontovani zdvojnasobia cenu auta . Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 aha , to je good duvod , takže koupim 3x do roka heynery za 600 ,-/sada misto valea extrem za litr ktere vydrží rok i dele. ale co , 18 ti už bylo... Citovat
robozv Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 osobne ma valeo silencio momentalne 3iu zimu a stieraju bez smuh a netrepu sa po okne. Osobne by som radsej trosku zainvestoval. Osobne uz som sa par krat oj...al z lacmini vecami a povedal som si uz nikdy viac. Ale to su skusenosti Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Ja mám ešte origo a som max. spokojný. Citovat
Guest Martin2422 Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Tiež som doteraz používal origo ramienkové stierače Peugeot, u týchto stieračov sa mi však pomer výkon/cena nezdá najpriaznivejší. Naviac, chcel by som vyskúšať stierače bezramienkové. Ako ste mi dali jasne najavo podozrivo lacné veci sa netešia vašej dôvere .. je mi jasné že pri ich výrobe sa muselo niekde ušetriť, zväčša na kvalite a použitom materiále. Dnes som sa dozvedel kde zoženiem stierače BOSCH Aerotwin za prijateľnú cenu, takže nakoniec skúsim tie. Inak, ďakujem za názory ... pomohli mi rozhodnúť sa. [upravil dne 20/1/10 Martin2422] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.