Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stierače HEYNER ?

Recommended Posts

Odesláno

Zámky by měli sedět ale změř si o kolik mm se ti míjej stěrače,protože nějak mi nesedí rozměry těch stěračů.Origo je 700/650 takže ne každé straně stěrače máš navíc 5mm tzn. celkově 1cm.Pokud se ti budou míjet víc jak o tento rozměr bude to OK.

Odesláno

co chces slyset o kvalite steracu za 3kila , pro nekoho plusem ze maji nahradni gumicku, jsou dobre doporucuji, ovsem zaklad je mit ramena steracu ok , jinak budou skakat a vrzat, ale to snad delaji vsechny stiratka

Guest Martin2422
Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Zámky by měli sedět ale změř si o kolik mm se ti míjej stěrače,protože nějak mi nesedí rozměry těch stěračů.Origo je 700/650 takže ne každé straně stěrače máš navíc 5mm tzn. celkově 1cm.Pokud se ti budou míjet víc jak o tento rozměr bude to OK.

Dík za radu, zajtra na to pozriem ...

Guest Martin2422
Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

co chces slyset o kvalite steracu za 3kila , pro nekoho plusem ze maji nahradni gumicku, jsou dobre doporucuji, ovsem zaklad je mit ramena steracu ok , jinak budou skakat a vrzat, ale to snad delaji vsechny stiratka

Nepotrebujem stierace ktore mi po namontovani zdvojnasobia cenu auta ;).

Odesláno

aha , to je good duvod ,

takže koupim 3x do roka heynery za 600 ,-/sada misto valea extrem za litr ktere vydrží rok i dele.

ale co , 18 ti už bylo...

Odesláno

osobne ma valeo silencio momentalne 3iu zimu a stieraju bez smuh a netrepu sa po okne. Osobne by som radsej trosku zainvestoval. Osobne uz som sa par krat oj...al z lacmini vecami a povedal som si uz nikdy viac. Ale to su skusenosti :super

Guest Martin2422
Odesláno

Tiež som doteraz používal origo ramienkové stierače Peugeot, u týchto stieračov sa mi však pomer výkon/cena nezdá najpriaznivejší. Naviac, chcel by som vyskúšať stierače bezramienkové.

Ako ste mi dali jasne najavo podozrivo lacné veci sa netešia vašej dôvere ;) .. je mi jasné že pri ich výrobe sa muselo niekde ušetriť, zväčša na kvalite a použitom materiále. Dnes som sa dozvedel kde zoženiem stierače BOSCH Aerotwin za prijateľnú cenu, takže nakoniec skúsim tie.

Inak, ďakujem za názory ... pomohli mi rozhodnúť sa.

[upravil dne 20/1/10 Martin2422]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...