Tomi Odesláno 4. září 2004 Odesláno 4. září 2004 Ahoj Chlapy, scháním přední masku na 406 starší model, bez toho znaku čistě jenom ten plast nad nárazníkem. Může být i poškozený... Díky... Citovat
Bizzi Odesláno 27. prosinec 2004 Odesláno 27. prosinec 2004 jestli si to nekde sehnal..jako ze v obchode, dej mi simte vedet:o) Ja ji mam nejakou pochroumanou (asi sem neco sejmul) a chtel bych taky novou.. decentni.. bez znacku... dik Citovat
Toast Odesláno 27. prosinec 2004 Odesláno 27. prosinec 2004 Plastove dily maji v ACI, ta mrizka bude asi tady. Maj v nabidce i znaky. Citovat
Bizzi Odesláno 1. leden 2005 Odesláno 1. leden 2005 proc bez znacku? nooo je teda pravda, ze peugeto ma ten znacek fakt peknej, to musim priznat,ale me se libi jenom samostatna mrizka. chtel bych si tam dat mrizku z fosforeskujiciho plastu a za mrizku si dat svetlo nebo vybojku :D:D Citovat
Tomi Odesláno 2. leden 2005 Autor Odesláno 2. leden 2005 zatim nesehnal... no ja bych ji chtel sice predelat ale znacek se mi libi moc... je to asi nejkrasnejsi logo automobilky , hned vedle jaguaru :-))) Prave ze by mi nevadilo kdyby byla pochroumana, znacek mam novej a tu masku stejne rozřezu :-) uz proto se mi nechce kupovat novotina... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.