OloZX6R Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Potřebuju poradit. Při bouračce do mě narazilo auto z boku, vystřelil mi stropní a boční airbag. Na diagnostice v peugeotu potvrzeno. Mám při výměně za nový pytle vyměnit i řídící jednotku airbagů, nebo ne? Citovat
shark734 Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 RJ sa da resetnut co je urcite lacnejsie ako nova... Citovat
OloZX6R Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 To vím, ve škodovce jsem to dělal,,,já mám jednu řj navíc, která je z nebouranýho auta. Takže se musí měnit/resetovat? V peugeotu nějak nevěděli jistě... Citovat
pp205 Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Původně zaslal: shark734 RJ sa da resetnut co je urcite lacnejsie ako nova... rj ano cidlo narazu na prahhu vymenit Citovat
OloZX6R Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 Čidlo taky? Právě že na diag. mi v peugeotu vyjeli jen pytle, prej nic víc...jestli je toho víc, tak bych to měl pořešit ještě s pojišťovnou, protože čidlo mi na 100% nezaplatili,,,,****, blbej peugeot v čb.... Citovat
OloZX6R Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 Udělá to něco novejm pytlům, ještě když to nebude vyměněný? Citovat
shark734 Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 ak nevymenis cidlo tak pravdepodobne ti bude vyskakovat hlaska AIRBAG FAULT Citovat
OloZX6R Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 No jde mi hlavně o to, aby nevyskočily pytle. Na různý vyskakující hlášky si už začínám zvykat, to jsem fakt ještě u žádnýho auta nezažil, co mi předvádí 307ka. Tak to vyzkouším a uvidíme. Citovat
hnusoba Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Ja by som radšej nič nezapájal kým nie je všetko vymenené, už som videl ako na jednej 307čke strelili nové pyropásy kvôli tomu, že sa nevymenila RJ airbagu. Ale to bol jeden prípad, videl som pár garážmajstrov čo napojili nové airbagy na staré čidlá a riadiace jednotky a nič to neurobilo. Citovat
OloZX6R Odesláno 19. leden 2010 Autor Odesláno 19. leden 2010 Spíš se tu ptám proto, aby mi někdo řekl, co to udělá a ne co to ASI udělá, asi si můžu vyzkoušet. Jenže to je jako v servisu peugeot,,,,to jejich no možná se bude muset měni řj...sakra to to nikdo neví přesně? Pracoval jsem hodně let ve škodovce, tam neexistovalo, abych zákazníkovi řekl asi se to vymění, bych tam dlouho nevydržel. Citovat
OloZX6R Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 Tak koukám, že tu fakt neni nikdo dostatečně vzdělanej v peugeot servisu, když nedokážete přesně říct, co se má vyměnit. Zvláštní, v jinejch tématech se to hemží \"zaručenejma\" radama i od kolegů slováků. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.