Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuju poradit. Při bouračce do mě narazilo auto z boku, vystřelil mi stropní a boční airbag. Na diagnostice v peugeotu potvrzeno. Mám při výměně za nový pytle vyměnit i řídící jednotku airbagů, nebo ne?:myslim

Odesláno

To vím, ve škodovce jsem to dělal,,,já mám jednu řj navíc, která je z nebouranýho auta. Takže se musí měnit/resetovat? V peugeotu nějak nevěděli jistě...

Odesláno

Čidlo taky? Právě že na diag. mi v peugeotu vyjeli jen pytle, prej nic víc...jestli je toho víc, tak bych to měl pořešit ještě s pojišťovnou, protože čidlo mi na 100% nezaplatili,,,,****, blbej peugeot v čb....

Odesláno

No jde mi hlavně o to, aby nevyskočily pytle. Na různý vyskakující hlášky si už začínám zvykat, to jsem fakt ještě u žádnýho auta nezažil, co mi předvádí 307ka. Tak to vyzkouším a uvidíme.

Odesláno

Ja by som radšej nič nezapájal kým nie je všetko vymenené, už som videl ako na jednej 307čke strelili nové pyropásy kvôli tomu, že sa nevymenila RJ airbagu.

Ale to bol jeden prípad, videl som pár garážmajstrov čo napojili nové airbagy na staré čidlá a riadiace jednotky a nič to neurobilo.

Odesláno

Spíš se tu ptám proto, aby mi někdo řekl, co to udělá a ne co to ASI udělá, asi si můžu vyzkoušet. Jenže to je jako v servisu peugeot,,,,to jejich no možná se bude muset měni řj...sakra to to nikdo neví přesně? Pracoval jsem hodně let ve škodovce, tam neexistovalo, abych zákazníkovi řekl asi se to vymění, bych tam dlouho nevydržel.:bacha

Odesláno

Tak koukám, že tu fakt neni nikdo dostatečně vzdělanej v peugeot servisu, když nedokážete přesně říct, co se má vyměnit. Zvláštní, v jinejch tématech se to hemží \"zaručenejma\" radama i od kolegů slováků.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...