Kawa Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Tak mi to začlo dělat taky.Přesně jak píše Smolíček. No kdyby stačilo vyčistit mikrospínač tak by to šlo,ale bojím se aby to nebyla palba třeba za 3litry. Citovat
Smolíček Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 jezdím stím zatím 10dní a v pohodě, zatím mě stačí otevírat okno dálkáčem a na mikrospínač zatím kašlu... Citovat
Kawa Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Taky si říkám že to zatím nechám jak se to vivine.Může to bejt po zimně i nějaká vlhkost nebo něco. Ovšem je pravda že vždycky když otevřu auto tak musím jít do zadu a víko dovřít.Dělá mi to zatím asi 3dny takže uvidíme. Citovat
Smolíček Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 mě to ke konci dělalo to, že jsem zabouchl víko a než jsem nasednul do auta, tak se to zase otevřelo... takže jsem to odpojil a byl klid. Citovat
Kawa Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 To se mi stalo taky .Kde jsi to odpojil. nemá to vliv na zbytek zamykání?? Citovat
Smolíček Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 když se otevře kryt(drží na takovejch zpětnejch zoubkách, šlo mě to bez nážadí )za brzdovém světlem na zadním skle, tak se jen odpojí faston... \"myslím si že to byl zelenej kablík\" byl jedinej ( zaizoluj !) a v tu chvilku nejde mikrospínač, pak jde otevřít jen dálkou. na zbytek zamykání to vliv nemělo. Citovat
Kawa Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Jak to myslíš s tou dálkou.To jako že dálkáčem otevřu i skleněný víko a klíčkem ne? Ale když ten mikrospínač bude odpojenej,tak nepude vůbec.Nebo jo? ,:myslim Ale jinak to zní jako jednoduchej zákrok. Vůbec by mi nevadilo kdyby bylo skl.víko vyřazeno s provozu.Téměř ho nepoužívám. Citovat
Smolíček Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 no neotevřeš ho mikrospínačem na skle, ale jen dálkáčem na klíči. Zákrok je fakt jednoduchej. Citovat
alonso18 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Čau :-).Mám trochu jíný problém s 5-dveřmi (skleněné víko) , někdy nejde otevřít.Ani na kličku ani na dveřích. Vše mám promázánou a vyčištěno.Nevíte co s tím? Citovat
Kawa Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Jestli ti zbytek zamykání funguje normálně a neblbne to zajízdy a samovolně se to neodemyká.Tak na to ser.To skl.víko není nijak důležitý.Tohle auto ti dřív nebo pozdějc připravý lepší vychytávky a tohle ti příjde jako nepodstatný problém. :roker:roker:papa:papa:blicismajlik Citovat
Kawa Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Tak jsem odpojil ten zelenej káblík a zdá se že to pomohlo.V mém případě nejde zadní víko otevřít ani dálkáčem,ale to jsem taky chtěl,zkrátka zadní skleněný víko je vyřazený z provozu a je klid. Alespoň do tý doby než dostanu náladu to řešit:P Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.