Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi to začlo dělat taky.Přesně jak píše Smolíček.

No kdyby stačilo vyčistit mikrospínač tak by to šlo,ale bojím se aby to nebyla palba třeba za 3litry.

Odesláno

Taky si říkám že to zatím nechám jak se to vivine.Může to bejt po zimně i nějaká vlhkost nebo něco.

Ovšem je pravda že vždycky když otevřu auto tak musím jít do zadu a víko dovřít.Dělá mi to zatím asi 3dny takže uvidíme.

Odesláno

když se otevře kryt(drží na takovejch zpětnejch zoubkách, šlo mě to bez nážadí )za brzdovém světlem na zadním skle, tak se jen odpojí faston... \"myslím si že to byl zelenej kablík\" byl jedinej ( zaizoluj !) a v tu chvilku nejde mikrospínač, pak jde otevřít jen dálkou. na zbytek zamykání to vliv nemělo.

Odesláno

Jak to myslíš s tou dálkou.To jako že dálkáčem otevřu i skleněný víko a klíčkem ne? Ale když ten mikrospínač bude odpojenej,tak nepude vůbec.Nebo jo?

:myslim,:myslim

Ale jinak to zní jako jednoduchej zákrok. Vůbec by mi nevadilo kdyby bylo skl.víko vyřazeno s provozu.Téměř ho nepoužívám.

Odesláno

Čau :-).Mám trochu jíný problém s 5-dveřmi (skleněné víko) , někdy nejde otevřít.Ani na kličku ani na dveřích. Vše mám promázánou a vyčištěno.Nevíte co s tím?

Odesláno

Jestli ti zbytek zamykání funguje normálně a neblbne to zajízdy a samovolně se to neodemyká.Tak na to ser.To skl.víko není nijak důležitý.Tohle auto ti dřív nebo pozdějc připravý lepší vychytávky a tohle ti příjde jako nepodstatný problém.

:roker:roker:roker:papa:papa:blicismajlik

Odesláno

Tak jsem odpojil ten zelenej káblík a zdá se že to pomohlo.V mém případě nejde zadní víko otevřít ani dálkáčem,ale to jsem taky chtěl,zkrátka zadní skleněný víko je vyřazený z provozu a je klid. Alespoň do tý doby než dostanu náladu to řešit:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...