bibo807 Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 během 1500 km mi to vzalo necele 4L nevite co to je? voda neni v oleji ani nejde vidět nikde ze by tekl od vany ani u hlavy motor je naprosto suchy...olej je syntetika...pomohlo by přejit na polosyntetiku? diky moc za rady přatele:fnuk Citovat
bibo807 Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 2.OHDI 79kw a 140t km...koupeno 4.11.2009 rakousko se 135.5t km dnes něco přes těch 140....olej jsem měnil před 2000 cca měsic a tyden z5..a olej je valvoline 5w......dura bled Citovat
Benžík Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Nedostává se olej do chlazení? (mastná voda) Nebo se nespaluje, nebo přes turbo do výfuku? (dost by to kouřilo) Citovat
bibo807 Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 ne voda neni mastna na vičku oleje taky neni vidět že by tam byla voda a přes turbo to taky nejde ale pěkně smrdi vyfuk takže to jde do spalovani zžejmě ale je to čisty bily kouř jako za benzinakem...a u 807 je motor zaraženy pod přednim sklem takže jaky koli zasah do motorku znamena uplně motor nytasit z auta a těch kablu a hadiček odpojit:rollbože Citovat
pastorek Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 To vychádza 2,5 deci na 100 km. Pri takej spotrebe by si musel fest dymiť. Skontroluj ešte raz úniky, pozri či nieje olej vo vode a odsleduj spotrebu oleja. Pravdepodobne je chyba v odsledovaní spotreby. Hladinu oleja meraj zásadne mierkou na motore, pri stání na rovine a najskôr 10 - 15 minút po jazde. Citovat
bibo807 Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 dym je pořad bily tudíž dobře spaleny ale smrdi a měřeni je podle rysky...jakmile začalo pipat čilo že je malo oleje tak jsem dolil 2.5l a ted 1.3l po spodni rysku...při vyměně oleje jsem vylil 3l stareho oleje a podle tabulky je třeba 4.8l nalil jsem 6 a bylo těsně nad ryskou max...jsem z toho chuj:grr Citovat
pastorek Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Tak potom to vyzerá na guferá ventilov alebo krúžky. Oplatilo by sa zmerať tlaky vo valcoch a podľa toho zistíš či krúžky alebo guferá. Citovat
Qcko Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Tych 6 litrov si tam potom aj nechal a jazdil si s tym? Citovat
bibo807 Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 Původně zaslal: Qcko Tych 6 litrov si tam potom aj nechal a jazdil si s tym? nechal hldina byla těsně pod max tak jsem to nechal.. Citovat
Qcko Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Hore pises nad max a teraz pod max:myslim ... kazdopadne daj skontrolovat gufera, resp. raj si skontrolovat tlaky vo valcoch:) Citovat
bibo807 Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 Původně zaslal: pastorek Tak potom to vyzerá na guferá ventilov alebo krúžky. Oplatilo by sa zmerať tlaky vo valcoch a podľa toho zistíš či krúžky alebo guferá. no ale přijde mi že motor ma normalni tach nikde nevznika dira po sešlapnuti a přidavani plynu a jinak motor se chova uplně normalně...2.ol hdi maji problem s podpalenym pistem tak vubec nevim a kolega mechanik to nechce dělat protože musi cely motor ven a to je tak na 2 dny povolovani a rozdělavani a to same montaž z5 Citovat
bibo807 Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 Původně zaslal: Qcko Hore pises nad max a teraz pod max:myslim ... kazdopadne daj skontrolovat gufera, resp. raj si skontrolovat tlaky vo valcoch:) omlouvam se za chybu pod max.. Citovat
Benžík Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Nemuze ten olej prosakovat pres turbo do sani a pak se spalit ve valcich? Urcite by byl hodne zaolejovany intercooler. Citovat
twoolf Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 což takhle vysoký tlak oleje, měl jsem to na služební astře, brala olej ve stejné míře. tlkovala přes 5 atm. po výměně čerpadla spadla spotřeba oleje na cca 1l na servisní interval a to je prý normální . Možná taky simerinky, nebo turbo. Při téhle spotřebě ten motor musí soustavně modře kouřit. Nemá šanci to spálit bez kouře. Citovat
bibo807 Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 Původně zaslal: Benžík Nemuze ten olej prosakovat pres turbo do sani a pak se spalit ve valcich? Urcite by byl hodne zaolejovany intercooler. cele potrubi bylo rozebrane a bylo v pohodě a turbo neni vymlacene to jsem už taky zkontroloval a ono by po rozpojeni potrubi vytekl nějaky olej a nic Citovat
bibo807 Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 Původně zaslal: twoolf což takhle vysoký tlak oleje, měl jsem to na služební astře, brala olej ve stejné míře. tlkovala přes 5 atm. po výměně čerpadla spadla spotřeba oleje na cca 1l na servisní interval a to je prý normální . Možná taky simerinky, nebo turbo. Při téhle spotřebě ten motor musí soustavně modře kouřit. Nemá šanci to spálit bez kouře. no to budu muset vyzkoušet než budu vytahovat motor :)a kouř neni modry ale bily:fnuk [upravil dne 18/1/10 bibo807] Citovat
ozzy56 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 ta spotřeba oleje je abnormální--buď teče (dej na noc pod auto arch papíru), nebo ho motor sežere a musí to být vidět na výfuku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.