Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takze vcera sem nahodil novy podvozek a vetsi Brzdy 283mm prvni pocity z jizdy BRZDY: je to fakt rozdil i kdyz jenom zatim zajizdim brzdi to fakt o dost lip PODVOZEK: auto je prijemne tvrdy nic extra,nenaklani se,v zatackach drzi luxusne a az prekvapive si auto porad zachovalo nejakej ten svuj komfort takze zatim spokojenost :-)) jetse musim udelat nejake to foto mam pouze 3 :(

post-26856-14109616589242_thumb.jpg

Odesláno

puvodni jsem mel 266mm origo a tekon mam 283mm z 307 HDi 110:-) ale ty budes muset dat pravdepodobne i vetsi brzdovej valec protoze prechod z 247 na 283 je uz dost velkej a budes mit strasne velkej chod brzdoveho pedalu ;)

Odesláno

jůůů moje kola..jsem hloupej že sem ti je prodal...ale ted ti preju at slouží mám políčno na novější:)

add: takže se mam tesit na lepší brždění jooo:) se tesim fakt:)

Odesláno
puvodni jsem mel 266mm origo a tekon mam 283mm z 307 HDi 110:-) ale ty budes muset dat pravdepodobne i vetsi brzdovej valec protoze prechod z 247 na 283 je uz dost velkej a budes mit strasne velkej chod brzdoveho pedalu ;)

a kdyz bych dal jen 266?to by mohlo fungovat?

Odesláno

To si vobec nemyslim ze bude chod pedala vacsi....Ja som presiel z 283 na 330 a nemozem sa stazovat. Brzdi super, aj reakcia sa skratila. Ak by mal niekto zaujem tie 283mm mam komplet na predaj s brzdicmi, skoro novymi EBC Red a cerstvo stocenymi kotucmi. Len nahodit a jazdit :papa

[upravil dne 11.4.2011 20:44 pretekar]

Odesláno

Taky jsem nedaval valec,kdyz jsem menil a akorat se trochu prodlouzil chod a brzdi to pekne:super

Odesláno

Dnes jsem Tě viděl na Čerňáku kus od Bioregeny :) Naživo mooooc pěkný .. ale ty jsi si mě asi nevšiml

Odesláno

jsi stejně asi už koukal jinam - zrovna jsi zatáčel k Bioregeně když jsem si Tě všiml ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...