Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Diky za vlozeni fotek :-) a jak rika stepan penize na vetsi brzdy nebyli oni by teda byli ale musel jsem nutne vymenit jeste naboj kola a hned jsem byl o 3tis lehci :( a nejake brzdy sjem dat muset protoze uz to fakt nebrzdilo

Odesláno

Tak dneska jsem si zkusil zajec jednu rychlostni zkousku z Rally Mogul sumava sice se jede az zitra ale casomira uz dneska fungovala tak jsem se slusne zeptal zda bych to mohl taky jen tak zkusit jedinou podminku kterou jsem dostal bylo abych mel min. 3 bodove pasy a helmu :-) Tak jsem to zkusil a sam sem se divil, natoz ze auto je uplne v serii tak mezi auty ktere si nechali taky RZ zmerit jsem obstal celkem pekne z 8 aut jsem zkoncil na 4 miste predemnou byli imprezy a jeden Lancer a zamnou zkoncily Fiat Punto HGT,Citroen C2,Octavia 1.8 T,a BMW 320i celkem me tento uspech potesil sice o nic neslo ale radost to udela:-)

Odesláno

no za me ty svetla asi ne... ale ted by to chtelo jeste do predu a ja bych vzaly ty moje.... co? he? tak nechces ty moje AE? je v tom bixenon se superba,ale odpovidaj veku co jsem je mel na aute... jinak moc pekny....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...