Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
prsne tak ta moje jede fakt hezky az od tich 5000tis/ot a proste na sprintu to chvilku trva nez se dostanes na tuhle hranici a jedes v tomhle rozmezi otacek

Ale to u vsech 16V S16kach.. vc. GTi-6ky :) Spis bych to videl na tu Tebou zminovanou horsi kondici motoru.. protoze popisovanej \"hodne znatelnej\" rozdil Koldasem rozhodne neudelaji tyhle motory mezi sebou.. a to i navzdory rozdilu prevodovek..

PS: A na sprintu to je o tom nez vytocis jednicku.. pote uz se preci pod 5tis otacek nedostanes pri razeni :myslim

Odesláno

no já mám takovej ten akcelerační bod cca v 3700 ot/min. akorát mě vždycky štve to že má člověk třeba 2000 ot/min na 3ku a chce akcelerovat bez podřazení tak to chvilku trvá... je to jak 1.8čka... ale nad 4tis/ot je to už něco ... akorát mi odchází asi zadní náprava :( začíná skřípat

PS: jen jsem neměl možnost se svést v GTi-6... snad se někdy dočkám :)

[upravil dne 31/1/12 21:02 od Mizlerek007]

Odesláno

no prave to bude tou kondici precijenom mam najeto 200tis tachometrove kdo vi kolik to ma najeto ofiko a me se to auto proste zacne hejbat az od 4000ot/min pod 4000ot/min sem mrtvej a predjede me snad i TSI :D

Odesláno

jo taky sjem slysel ze to tahne az tak vysoko ale precijenom kdyz maji byt tlaky cca 14 a v loni jsem nameril max 9.8 to taky o necem mluvi a jeste lepsi bylo kdyz mi napsal Koldas co na tom motoru delal a co na nej baflo kdyz to mel rozebrany

Odesláno

tak tak Biffe ... tenhle motor je hornák prostě,dolnák je 205 gti :D

ale tohle je vyjíímka S16tek a Gti-6tek tuhle mám namysli že opravdu táhne od spodu :bacha

[upravil dne 31/1/12 20:40 od KoldasT16]

Odesláno

Jen mě tak napadá, fungují ti ty podtlakový membránky, co ovládaj klapky na sání? Mě mičule taky nechtěla jet a tak nějak se probouzela dost pozdě. Od doby, co jsem membrány vyměnil (byly popraskaný) a pořádně utěsnil podtlakový hadičky, tak to lítá jak postřelený:D Ale je fakt, že pořádnej zátak přichází až okolo těch 3500 - 4000ot.

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

hm mam mi16 s timto motorom a tiez to tiahne az hore nad 4tis... do 4 tis je to ako \"mbcka\",kamarat ma gti6,a s tim 6kvaltom to ide uplne inak... uz len ta prevodovka spravi dost... jemu to tiahne aj pekne od spodku aj ked tak isto vo vyssich to je peklo :P

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak dneska prisla sada na cisteni filtru od KN tak jsem ho poradne vycistil ted cekam nez vyschne a pujde zpet do auta jinak novinky na aute jsou ze mi neco zacalo poradne hucet v motoru bojim se ze to bude nejaka napinaci kladka na rozvodech udelam video a zkusim to sem dat jeslti nekdo neporadi :( dal se mi rozbila ridicova stahovacka prasklo to plostove kolecko co naviji lanko a vsechno se to tam zamotalo :( jinak jsem dal jeste novy zadni trmeny co jsem sehnal takze vymenit jeste lanovody a serhnat bud novej nebo funkcni regulator brzd na zadni napravu a z brzdama snad bude klid nejak se toho nahromadilo moc :(

Odesláno

co popisujete mám i já u své 206 GTI motor typu EW10j...tam je to taky obyč motor do 3800 otáček..ale pak to kopne a jede to jak má:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...