Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Má někdo 1.4.benzín 65kw a 90koní a jaké s tím má zkušenosti a problémy?Mám ho teprve 2měsíce,tak se jen informuji.

Díky:mrk

Odesláno
Původně zaslal: opis

Ahoj.Má někdo 1.4.benzín 65kw a 90koní a jaké s tím má zkušenosti a problémy?Mám ho teprve 2měsíce,tak se jen informuji.

Díky:mrk

Najbežnejšia vec ktorá odíde je tesnenie pod hlavou. Na 99% budeš riešiť problém s týmto pokiaľ to už neriešil niekto pred tebou. Ak máš emisnú normu Euro 4 tak počítaj s problémami s trhaním motora pri studenom štarte, večným problémom s lambda sondou a softwarom počítača motora.

Odesláno

to hnusoba ty si vestec?? myslim ze tych tvojich 99% by si mohol mapisat aj na 100 %.

Plane s nim suhlasim mam tento motor /auto/ uz 2,5 roka a o tej chybe tesneni som vedel uz pred kupou tohoto typu auta no kupil som ho este v zaruke takze oprava bola v ramci zaruky. S zym softom by som to tiez mohol tak definovat pred 2 rokmi mi prepalovali soft koli cukaniu pri stud. startoch a teraz mi ho prepalovali znovu koli mytusu zvany Antipollution faulty. Za tial tuk ruk. Inak aj tak by som za seba mohol povedat ze som s tymto autom veeelmi spokojny a zatial by som ho nemenil . Aj co sa tyka spotreby som spokojny. A sila motora? urcite to neni zavodak ale da sa to. Horsie je to ked su v aute 4 osoby treba ho trosku vytocit ale inak OK.

Odesláno

georgegg: tak naše 1,6 ky idú pekne aj okolo 1800 - 2000 keď sa nenaháňaš. Teda aspoň ja to takto držím po meste keď nemusím meniť rýchlosť. A okrem toho sa to blahodárne prejavuje na spotebe :)

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

Původně zaslal: robozv

Horsie je to ked su v aute 4 osoby treba ho trosku vytocit ale inak OK.

benzínový auto snad musíš aby jelo snad točit pořád ne?:myslim

čítal si po sebe to čo si napísal? to mi chces povedat ze, ked si sam v aute, alebo 4 osoby nevidis rozdiel???:myslim

Odesláno

Taky Vám tak divně brumlá motor,když ho vytáčíte?První jsm myslel,že je to výfuk,ale dělá to motor.Je to normální nebo je něco špatně?:myslim

Odesláno

Původně zaslal: georgegg

Horsie je to ked su v aute 4 osoby treba ho trosku vytocit ale inak OK.

benzínový auto snad musíš aby jelo snad točit pořád ne?:myslim

čítal si po sebe to čo si napísal? to mi chces povedat ze, ked si sam v aute, alebo 4 osoby nevidis rozdiel???:myslim

no když jedu sám nebo s plnym autem tak ho pokaždý točim do stejnejch otáček, jiná věc je že když je auto plný tak to trochu dýl trvá než ty otáčky vylezou, ale pokud to točíš už od rozjezdu tak to není zas takovej rozdíl

Odesláno

řadim tak při 3000-3500otáček a když jezdim sám nebo ve dvou tak si jízdu užívám a to točim kolem 5000. A spotřeba se mi oproti létu moc nemění, když nepočítám nějaký to blbnutí na sněhu, jinak jezdim +-9litrů, za kolik jezdíš ty?

Odesláno

aaaaha, tak to potom hej. No ja jazdím tak, že radím pri cca 2500 a keď idem dlhšie plynule ako som už písal tak to nechávam okolo 2000. Spotrebu som mal teraz naposledy 6,8 :D ale priemer na zimu mam tak do 7,5. Ináč ako konkrétne to benzínu neprospieva keď sa dosť nevytáča? Vcelku ma to zaujíma. Vraj by sa na benzíne nemalo pod 2000, ale stále neviem prečo....

Odesláno

proč?můžeš propálit písty, ničís svíčky a celkově tim snižuješ životnost motoru, aby se ti pak nestalo to, že ty peníze co ted ušetříš za benzín pak narveš do opravy motoru, na ježdění kolem 2OOO je disel ale benzín:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...