207James Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Našel jsem solidní nabídku na přední nárazník, co dával peugeot na 207 ve verzi Premium a GT (chromované lišty kolem mlhovek), ale mám auto ve verzi Trendy, proto mě zajímá, jestli ten nárazník z verze Premium sedne na auto ve verzi Trendy. Jestli tam není třeba jiná výztuha, jestli nemá ten nárazník navrtané otvory jinde než ten stávající, jestli sednou mlhovky i do toho nového nárazníku. Podle serviceboxu by to mělo sedět, ale radši si to chci prověřit, abych nekoupil nárazník a zjistil, že to nesedne. Citovat
Sobol Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 kontaktuj uživatele madman.. právě dělá takovou přestavbu.. měl by o tom vědět.. za mě si myslím že by v tom neměl být žádný problém Citovat
207James Odesláno 16. leden 2010 Autor Odesláno 16. leden 2010 Původně zaslal: Sobol kontaktuj uživatele madman.. právě dělá takovou přestavbu.. měl by o tom vědět.. za mě si myslím že by v tom neměl být žádný problém Už je kontaktován, doufám, že to sedne. Citovat
Mirlly Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 když tak tu prosím tě pak nech odkaz jak to dopadlo at vím do budoucna ju dík Citovat
207James Odesláno 19. leden 2010 Autor Odesláno 19. leden 2010 Takže madman psal, že nárazník padne jako pr.el na hrnec, jenom nevím, jestli sednou i mlhovky, jelikož servicebox píše připojte se později. Takže nárazník koupím nechám nalakovat a půjde na auto. Citovat
Mirlly Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 nakolik tě výjde...? a pak hod foto toho tvýho krasafce s new image Citovat
dahl Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Nebylo lepsi koupit to auto puvodne s lepsi vybavou? :-) Citovat
207James Odesláno 20. leden 2010 Autor Odesláno 20. leden 2010 Původně zaslal: dahl Nebylo lepsi koupit to auto puvodne s lepsi vybavou? :-) To by bylo, ale moje auto bylo se slevou, protože bylo skladové, takže jsem si moc nevybíral Citovat
207James Odesláno 22. leden 2010 Autor Odesláno 22. leden 2010 Tak nárazník se trochu opozdí, ten co mě nabízel, měl menší prasklinku cca 2mm, to by mě nevadilo, ale neměl znak a hlavně mu chyběla jedna krytka mlhovky, ale chtěl za ten nárazník jenom 2.000,- Kč. Ale nakonec říkal, že příští týden doveze na bok bouranou oranžovou 207 kde je ten nárazník jenom škráblý, takže počkám. Citovat
kutilferda Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Ahojky je ještě k mání ten nárazník,co jsi odmítnul??????? Citovat
207James Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 Zdarec není, už ho komusi střelil, ale nebyla to výhodná nabídka. Citovat
207James Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 Zdarec, takže včera jsem si konečně dovezl přední nárazník, bez jediného škrábance a v oranžové metalíze za celkovou cenu 2.500Kč. Ale aby nebylo všechno bez problémů, tak jsem objevil 2 praskliny, jedna malá, druhá trochu větší. Včera, když jsem ten nárazník při předání kontroloval (pečlivě), tak jsem si té malé praskliny vůbec nevšiml, protože když jsou na tom nárazníku všechny plasty, tak jde vidět asi 3mm, ta druhá (větší) je schovaná pod plasty, a bez odstrojení není vidět vůbec. Takže nafotil jsem ty praskliny a potřebuju poradit má to cenu svařit (aby se ta prasklina nezvětšovala)? Pokud ano dá se to svařit doma, nebo je to mám nechat svařit ve firmě, která to dělá??? Citovat
207James Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 Tak jsem se rozhodl to nechat zavařit, jelikož ta jedna prasklina není vidět a ta druhá jenom 3mm, tak to nemusím nechávat přelakovat, cena svařování smluvní 250,-Kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.