Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no kdyz vytahnu pojistku potreboval bych sehnat i schema pojistek abych vubec vedel od ceho ta pijistka je

a kdyz ji vytahnu tak se vsechno vypne jako by se nechumelilo a nic tomu nebilo

Odesláno
Původně zaslal: Spykky18

jo dekuji za ty pijistky ja to skusim dat nejak do hromamady a nevite nahodou proc kdyz zmacknu brzdovej pedal tak to zhasne ta kontrolka i z budikama

Predpokladám že tá kontrolka nesvieti plnou intenzitou. Mohlo by to byť nejaký prepoj medzi okruhom 15 a 30. Pri slačení brzdy ukostríš okruh 15 cez žiarovky.

Teraz ma napadlo, skús odpojiť budenie z alternátora. Je to jedna z mála vecí kde sa stretá okruh 30 a 15.

Na tej schéme bolo vidieť že alarm je napojený na vodič od spínača tlaku oleja. Odpojiť na skúšku alarm?

[upravil dne 14/1/10 pastorek]

Odesláno

tak dneska jsem odpijil asi vsechno co slo ale nic nepomohlo uz ho nemuzu ani nastartovat tak jsem dal pro jistotu baterku pod nabijecku a uvidim zejtra a podle tech pojistek co jste mi poslali tak po odpojeni pojistky 4,5a9 kazdy zvlast tak kontrolky zhasnou ale kdyz vsechno zapojim jak ma bejt a zmacknu jen brzdovej pedal tak zhasnou tak zase se z tim budu hrat a zejtra dam vedet

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...