Guest Lubk0 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Jo jen ten nazor je vyjadren 2 krat v tom istom dnu Citovat
Guest MMMMM Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Ona ta garáž není spádovaná. Jen když kola jsou blíže ke stěně a ten sníh opadá, prostě vznikne louže která se dotýká zdi a ta jí nasává. Na spád bych se vykašlal a asi natřel podlahu něčím a bok garáže a na kraj kde jsem nejblíž bych ještě něco dal, nějakou lištu. Nechám to na jaro, jen nevím jaký ten bazmekt na tu podlahu bude nejlepší. Citovat
Šalda Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 já vím, pár názorů na barvu a pár názorů na odtok, je snad špatný že jsem k tomu napsal i svůj názor?:aut Citovat
Qcko Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Vsak som ti vyssie dal odkaz na vhodny nater...natres stenu do vysky 15cm, na podlahu to iste a ziskas to, ze voda sa nedostane ku stene:) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: Šalda já vím, pár názorů na barvu a pár názorů na odtok, je snad špatný že jsem k tomu napsal i svůj názor?:aut Jenze tohleto mi nepripada jako vyjadreni nazoru, ale jako JE TO SPATNE A HOTOVO ... \" o tom nátěru ( jestli tam nechceš mít bazén ) bych vůbec neuvažoval, není to řešení pro odvod vody a jen Tě bude štvát že budeš muset pořád vodu vyhánět smetákem ven\" \"Natření podlahy a zdí nemá smysl, voda se mu tam bude pořád držet, jedině zem vyspádovat a udělat odtokovej žlábek\" Barva byla zakladateli navrhnuta hlavne proto, pretoze se mu jedna o vyreseni problemu, kde VLHNE STENA... Myslim, ze kvalitny a dobre spraveny nater, dany problem vyresi nemyslis ? Ja myslim ze zamedzi stene, aby nasiakala vodu ... Dale pises, ze tam bude myt bazen... O danem problemu se ale nezminoval, a myslim, ze ked ho tam nema teraz, nater tomu neprihorsi Takze ja jen proto Verim, ze vyspadovani komplet garaza bude pekne, a ucinne reseni, jenze na to musi vynalozit vetsi financni prostredky, jako na samotnej nater ... A je teda dobre, ze tohleto se tu spomenulo, ze i to je varianta, asi nejlepsi, ale stale psat, ze nater je uplne naprd mi prijde trocha blbe Tot vse ... Citovat
Qcko Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Blbe by to bolo, keby sa rozhodol urobit nater komplet podlahy, samozrejme vyspadovanie je super riesenie, len to je dlhodoby proces a chce to kvalitne spravit, po vyspadovanie to este dodatocne natriet, tak spicova garaz, stale sucho:potlesk Citovat
Šalda Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 A myslíš že když má 407 tak nemá 2 000.- na vyspádování garáže?? Mimoto ta barva taky nebude zadarmo, kolega si ji kupoval do garáže a vyšla ho na 1200.- Citovat
Qcko Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Presne tak, za 1200 korun super biznis, ale za 2 litre garaz teda nevyspadujes (ak nekradnes cement a strk u suseda:D) .... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Lol za 2 litre Co ma co s tym, ze ma 407 a ma na vyspadovani ? Mozna ma ted jine vydavky, jako vyspadovani ... A myslim, ze pokud by bol tak zdatny, ze si vy sam vyspadovat hned garaz, tak se tu nepta, ale uz to je hotove Navyse neviem, ci by sa mi to len tak chcelo, ist s bytu, bez miesacky, bez tacok, len tak spadovat sam garaz a burat stary beton ... Ta farba podla toho, kolko pouzije, pokial s tym urobi len sokle kolom dokola, moze to vyjst aj menej... V kazdom pripade je to rychla varianta ... Citovat
Šalda Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Já teda nevím ale odtokovej žlábek 50cm stojí 300.- , počítám max. 5 žlábků ( celkem 2,5metru ) to jest 1500.-, a za cement cca 300.- až 400.- tudíž do 2500.- se musí vejít;) zrovna asi před půl rokem jsem to stejný dělal před vratama, aby mě nešla voda ze dvora do průjezdu:) Citovat
Guest MMMMM Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Spádovat to nebudu určitě, ono se to totiž vsakuje do betonu, takže žádná voda nikam nestýká, pouze ten beton je nasáklý a jakmile se dotkne stěny tak to jde nahoru. Když tam dám tu barvu tak se voda nevsákne ale možná někam steče ale jak jsem psal auto očistím před vjezdem do garáže takže to jsou jen zbytky sněhu ale ve finále to udělá nějaký objem. Pak budu sledovat kam to bude stýkat a tam udělám žlábek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.