Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no to zariadenie v tom linku co si poslal vyzera ako xcarlink.. a to je dost drahe riesenie oproti tomu vystupu s kablikom, co tu riesi iceman1980... preto ma skor zaujima to lacnejsie riesenie :)

Odesláno

No jo, ale to je jenom připojení analogového signálu. A není to přes konektor z changeru. A pozor radio RD4, čili full CAN datová sběrnice. U VAN, nebo MPX tam se mi na radiu nepodařilo najít AUX vstupy. Nevím co máš vlastně za auto, protože to tajíš a tak je rada těžká.

Odesláno

Tak s toho nejsem moc moudrej takže to půjde nabo ne Volal jsem do servisu Peugeot Kolín a tam mi řekl že by se prý musela přidat nějaká krabička a kabeláž a Cena ...cca 6000kč:o + 2 hod práce a peugeot jablonec ...měl jsem cestu kolem tam mi řekli že by to prý šlo cena kolem 500kč ale pouze na objednávku a to mi časově nevyšlo Ceny různé v Kolíně úplně nesmyslná a názory také a Nevíte někdo prosíííím kdo by to byl schopen aktivovat !!!! Díky moc Iceman 1980

[upravil dne 15/1/10 Iceman1980]

[upravil dne 15/1/10 Iceman1980]

Odesláno

Diky moc takže by to neměl být problém tohle originál připojení by mohlo být to samé jako jsem našel Nemáš páru kolik by to vyšlo tohle originál myslím zě 6000kč by za toto bylo dost a kde nebo kdo by to aktivoval?

Odesláno

Asi myslíš RD4 a RT3. RD4 je obyčejné autoradio s CD pro sbernici full CAN. RT3 je radio určené k navigaci a také pro CAN. U RD4 se nechá aktivovat AUX vstup.

Odesláno

Pokud tam máš cinche a případně jack, tak na ně můžeš připojit zdroj analogového signálu, což myslím MP3 přehrávač je. Asi použiješ výstup pro sluchátka? Ovšem nevím, jak to bude s úrovní signálu, zda to nebude přebuzené anebo nevybuzené (nízká hlasitost).

Odesláno

Tak hotovo připojení opravdu 3 žíly a aktivováno přes diagnostiku Dokonce mám na výběr AUX 1 a AUX 2 Touto cestou mockrát díky Honzovi Z. za poslaný návod kde to v diagnostice aktivovat Bylo to hotový během 5 minut. Ještě jeden menší dotaz \"Můžu ke stávajícímu radiu připojit paralérně ještě jedno chtěl bych si tam dát radio s dvd a lcd panelem apřipojit ho na AUX vstup RD4\"

[upravil dne 18/1/10 Iceman1980]

Odesláno
Původně zaslal: Iceman1980

Tak hotovo připojení opravdu 3 žíly a aktivováno přes diagnostiku Dokonce mám na výběr AUX 1 a AUX 2 Touto cestou mockrát díky Honzovi Z. za poslaný návod kde to v diagnostice aktivovat Bylo to hotový během 5 minut. Ještě jeden menší dotaz \"Můžu ke stávajícímu radiu připojit paralérně ještě jedno chtěl bych si tam dát radio s dvd a lcd panelem apřipojit ho na AUX vstup RD4\"

[upravil dne 18/1/10 Iceman1980]

Icemann, takze ti to vsetko spravili v origo servise peugeot alebo iba tu aktivaciu? kolko ta to stalo ak mozem vediet? a tie kable na pripojenie si si kupil sam?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...