Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

souhlasím s fakírem...foto té 206tky je opravdu hrůza...někteří lidi si myslí že čím víc zohybají nárazník,čím víc je překrucovaný a čím více výstupků nebo chromu na autě je tuning,ale omyl...to je tuzink a porádnej...v jednoduchosti je krása...netvrdím nechat auto v základu...to v žádným případě...to mě se nelíbí vůbec ale spíš pár věcí co pan peugeot udělal takhle tak udělat jinak nebo dát pryč,například Čakom a jeho 406(jednoduché a pěkné)....pro tuning musí mít člověk cit a vše si důkladně promyslet.

Odesláno
Původně zaslal: projozo

Dávam ju vo farbe auta,striebornú aj nasávače vo farbe,číre bočné smerovky,mriežky kúrenia.

Hele, co se týče toho násosu na kapotě pro větrák kabiny, viděl jsem osobně velice jednoduché řešení stylem ŽAVES (Žádný VElký Sraní :D), kdy byl celý plastový násos z kapoty odstraněn a nahrazen jen mřížkou z tahokovu zespoda kapoty. Kupodivu to vypadalo velice dobře a decentně a mám v plánu to na svém autě provést taky. Čiže tip pro tebe. :)

Odesláno

Mne sa moja kapota paci :P

69622877.jpg

Myslim si,ze na mojom aute to vyzera inak,nez na tom tuzerovi,co tam napchal vsetko mozne a potom mu nezostal cash na nalakovanie kapoty

p1010143ze.jpg

[upravil dne 25.1.2010 Bloodeye]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...