Strejdakopec Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 souhlasím s fakírem...foto té 206tky je opravdu hrůza...někteří lidi si myslí že čím víc zohybají nárazník,čím víc je překrucovaný a čím více výstupků nebo chromu na autě je tuning,ale omyl...to je tuzink a porádnej...v jednoduchosti je krása...netvrdím nechat auto v základu...to v žádným případě...to mě se nelíbí vůbec ale spíš pár věcí co pan peugeot udělal takhle tak udělat jinak nebo dát pryč,například Čakom a jeho 406(jednoduché a pěkné)....pro tuning musí mít člověk cit a vše si důkladně promyslet. Citovat
projozo Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 Dávam ju vo farbe auta,striebornú aj nasávače vo farbe,číre bočné smerovky,mriežky kúrenia. Citovat
Strejdakopec Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 sem přihoď fotku toho mazlíka... Citovat
Fakir Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Původně zaslal: projozo Dávam ju vo farbe auta,striebornú aj nasávače vo farbe,číre bočné smerovky,mriežky kúrenia. Hele, co se týče toho násosu na kapotě pro větrák kabiny, viděl jsem osobně velice jednoduché řešení stylem ŽAVES (Žádný VElký Sraní ), kdy byl celý plastový násos z kapoty odstraněn a nahrazen jen mřížkou z tahokovu zespoda kapoty. Kupodivu to vypadalo velice dobře a decentně a mám v plánu to na svém autě provést taky. Čiže tip pro tebe. Citovat
projozo Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 Nad tým som uvažoval aj som pôvodne na to kúpil tahokov ale nepáči sa mi to. Citovat
projozo Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 Kedˇ sa počasie trocha umúdry tak sem hodím foto. Citovat
Bloodeye Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Mne sa moja kapota paci Myslim si,ze na mojom aute to vyzera inak,nez na tom tuzerovi,co tam napchal vsetko mozne a potom mu nezostal cash na nalakovanie kapoty [upravil dne 25.1.2010 Bloodeye] Citovat
projozo Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 No ty to máš ozaj pekné aj ten nárazník je super. Citovat
Bloodeye Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Původně zaslal: projozo No ty to máš ozaj pekné aj ten nárazník je super. Vdaka Citovat
Bloodeye Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 V Rakusku ale inak to je firma rdx racedesign. Mozes tie vyhotovenia pozriet aj v mojom vlakne tu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.