xpetrix Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Mne tato hlaska nabehla,ked mi odisla zapalovacia cievka a vynechaval jeden valec.Isiel som teda na 5 valcov,co som aj citil na chode a vykone.Aj oranzova kontrolka diagnostiky motora svietila.Na diagnostike sme zmazali chybu,lebo samotna vymena cievky hlasku neodstranila.Odvtedy pokoj Citovat
Ringit Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Rozsvítí se ti kontrolka dia motoru? jo, napred se rozviti kontrolka motoru a za cca 2 vteriny pipne a nahlasi to pocitac a na displeji mezi budikama mam velkej motor:myslim Citovat
Ringit Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Mne tato hlaska nabehla,ked mi odisla zapalovacia cievka a vynechaval jeden valec.Isiel som teda na 5 valcov,co som aj citil na chode a vykone.Aj oranzova kontrolka diagnostiky motora svietila.Na diagnostike sme zmazali chybu,lebo samotna vymena cievky hlasku neodstranila.Odvtedy pokoj Nepocitil jsem zmenu vykonu, auto tahne stejne, jen to kolisani otacek pri zastavovani. Citovat
HonzaZ Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Tak opravdu dia. Bez toho se dál nedostaneš. sermen61 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.