Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Utržený spodní kryt motoru a třesení za jízdy

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny odborníky a fandy Peugeotu a mám jeden dotaz.

Dnes jsem byl nucen couvat ve vysokém sněhu, zachytil jsem se za spodní plastový kryt motoru a celý ho utrhl i krytem pod nárazníkem. Ještě chvíli jsem jel vysokým sněhem než se mi podařilo vyjet na protaženou silnici, kde jsem se snažil spodek zkontrolovat. Po kontrole jsem konstatoval že to nejspíš odnesl jenom ten kryt, ale později při rychlejší jízdě jsem zjistil že se celé auto docela dost třese. Chtěl bych se zeptat jestli s tím máte někdo zkušenosti. Nějaké nápady čím by to mohlo být? Mohla se při jízdě ve vysokém sněhu hnout geometrie?

Díky

Odesláno

...stačí zajet autem do garáže nebo nějakých hypermarketových podzemních garáží a ono to odtaje.

V těch hypermarketových garážích se to pak ale prodraží, pokud se toho zúčastní i manželka, neb než to odtaje, stihne mezitím manželka \"odtát\" i pořádný kus obsahu peněženky nebo kreditky :).

A namísto toho originál plastového krytu, co nic nevydrží, je lepší tam nechat namontovat \"neoriginál\" plechový - vydrží podstatně více, přinejhorším se dá vyklepat a kupodivu je levnější - mně jej doporučili a poté i nainstalovali dokonce přímo ve \"značkovém\" servise.

[upravil dne 11.1.10 LubošK]

Odesláno
Původně zaslal: LubošK

.. lepší tam nechat namontovat \"neoriginál\" plechový - vydrží podstatně více, přinejhorším se dá vyklepat a kupodivu je levnější.

plechový??? ono něco takového je? kde to tak seženu...

Odesláno

tak toto by zaujimalo aj mna, ten plastovy mam z casti odtrhnuty a musel som ho tam pripevnovat samorezkami do dreva aby vobec drzal, dokonca na jednom mieste je zodraty tak, ze je v nom diera.. Takze rad by som vedel co taky plechovy kryt stoji :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...