Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

Mam Peugeota 206 1,4 HDi a po 100000 km mi zacal zlobit motor. Pri pridani plynu jakoby cvakaly ventily a na volnobech to nemelo pravidelny chod. Vsechno smerovalo na vadny vstrik a tak jsem dal auto do Boshe na diagnotiku.

Vysledkem je, ze jeden vstrik je totalne v haji (0g) a dalsi dva jsou tesne na hranici pro vymenu (0,7g). Posledni je v polovine povolene tolerance (1,6g). Auto jsem kupoval temer nove a od zacatku do toho sel pouze Shell V-Power Diesel.

Stavaji se sice horsi veci, ale tohle me od dieslu asi navzdy odradilo :fnuk Navrzena cena za opravu se blizi 40000 CZK a tak premyslim, jestli by se nekde nedaly sehnat levnejsi vstriky - potreboval bych 3 kusy. Auto ted moc casto nepouzivam a mam trochu obavy, ze po vymene vstriku za nove se stejne za chvili ucpou kvuli pridavane bio slozce.

Diky za pripadne tipy,

Radek

Odesláno

Chtel bych vymenit pouze 3 vstriky. Uvedena cena je vcetne prace, takze jeden vstrik vychazi na cca 10 tisíc. Nedokazu rict, jestli je to hodne nebo malo. Podle toho, co jsem kde pozjistoval se ta cena zda byt pomerne slusna.

Kdyby odesel jeden vstrik, tak to chapu a s opravou vubec nevaham. Proste me zarazilo, ze odesly hned tri a k tomu jeste po relativne malo kilometrech. Auto ma pravidelne servisni prohlidky, takze nepredpokladam, ze bych neco zanedbal. Pravdou je, ze jsem chtel zacatkem pristiho roku koupit neco vetsiho a takhle zaplatim polovinu toho, za co bych to auto mohl prodat. Jinak me pred vstriky z vrakace varovali...presne jak rikas, neni tam zarucena funkcnost.

Odesláno

rbok78 : myslím že nejlepší v tvém případě pokud nechceš dávat nové vstřiky za x tisíc což bych ani já nedal tak bych si našel někde na foru bouranou 1.4 Hdi nebo 2.0 Hdi pokud tam jdou dát teda vstřiky i s 2.0 to nevím a myslím si že ti je někdo střelí za daleko menší cenu a že na ně nebudeš mít záruku to už je prostě buď a nebo ale myslím že vstřiky se zase tak často nekazí tak je docela malé procento že by ses zrovna trefil na špatné vstřiky toď můj názor.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Kurňa, mám asi podobný problém. Stejný motor, nalítáno 90 a v servise mi řekli, že kapal jeden vstřik a vypálilo to válec :-( Má cenu to vůbec řešit, nebo to střelit na ND?

• O 2 týdny později...
Odesláno

ja koupil vstriky z motoru co mel jen 57tis km jeden me stal 50kc :super

na solidnim vrakovisti nebo od nekoho kdo rozstrelil auto a da ho na dily tak jdi do toho staci met u sebe multimetr aby sis mohl zmerit jak je na tom pri delsi prodleve nebo odstavce pocitej 10min nez sa zabehnou a jinak je firma ktera cisti a regeneruje vstriky jeden stoji kolem 1000kc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...